Here come the sick bitch

Efter alldeles för många kaffekoppar, några facebook-pauser och Hardcore Superstar ur högtalarna så är jag näst intill färdig med diskussionen i projektarbetet! Jag ser änligen ljuset i den bäcksvarta tunneln. Imorgon fixar vi det sista i arbetet och kan skicka in det! UNDERBART

Nu blir det sängen för att orka fara ut på en springtur från morgonen.. Vad har jag gett mig in på?!..

9 timmar och 5 mil senare

Nu är då våran promenad avklarad! Och jag säger en sak- I do it once, not twice ;-)! 

Jag kan säga med säkerhet att detta är den värsta fysiska ansträngning jag någonsin gjort! Sista milen hade kroppen inte en tillstymmelse till energi kvar, benen var som två stockar, det var helt OMÖJLIGT att böja knäna och det kändes som att jag hade Kalle Ankas fötter..
Sista biten gick jag på ren dumtjurighet och envishet, men att ge upp efter att gått 4,5 mil var aldrig ett alternativ! Sista sträckan på cirka 1,5 mil tog 2 h och 50 minuter, då inser ni superfarten vi höll.. ;-)

Känslan när vi kom fram till Haparanda går inte att beskriva med ord, men - SÅ JÄVLA NÖJD!!



Cirka 63 300 mil steg senare. Det är fan en prestation!


Denna helg ska bli superlugn. Förmodligen en hel del projektarbete eftersom det ska in på måndag, lite träning och kanske fortbollstittande. Detta låter som bra idéer i mina döva öron!


See it!!




Because the night

Imorgon smäller det! Då tar jag och mina kompanjoner den beryktade promenaden till Haparanda. Så om ni ser 3 idioter efter e4an gåendes så är det bara vi ;-)


Imorgon fyller mitt körkort även ett halv år!! Helt otroligt att kortet fortfarande befinner sig i min börs!
Nästan så man kan undra om jag inte fick körkortet i flingpaketet.. ;-)



I´m a highway man on the road again

Jag började tänka igår på det hära med mat och träning. Just nu håller ju massvis med personer på med någon sorts bantning/diet. Jag skulle ALDRIG kunna klara av det.

För första gången på herrans massa år har jag äntligen fått motivation att träna mycket och hårt under en längre tid. Jag vet inte sist jag tränade så här ofta som jag gör just nu. Det måste typ vara när jag var 12 och inte förstod bättre ;-)

Nu när jag äntligen försöker träna minst 4 gånger i veckan så skulle jag inte ha ork att skippa vissa saker inom maten och definitivt inte heller vilja gå på en diet. Visst det är jättebra att man försöker skära ner på det onyttiga och flottiga men det måste ju finnas en gräns.
På helgen tycker jag att man ska få unna sig, och den regeln håller jag stenhårt på! Om jag vill dricka ett, två eller sju glas vin på en lördag, då gör jag det även fast det innehåller säkert hela dagsbehovet av kalorier. För erkänn - Hur roligt är det att sitta och tugga på nån torr morot?! Ganska jävliga skittrist!! :-) 

Så, njut av mat- Det är ju jävligt gott!! Och en fylla ibland är ju bara trevligt ;-)






Nu hoppas jag verkligen att ingen tar illa upp, för det är
sista jag vill!


.


Hold your head up high

Har lånat denna bok av Lina och jag kan säga att jag är totalt uppslukad!



LÄS!!


Be strong girl

Jag har prioriterat vänner och alkohol istället för träning och blogg under denna påsk. Och jag kan då med 110 % säkerhet säga att det var rätt val! Har haft det mer än trevligt och bra.
 Tror dock att min lever var nära och lämna in sin avskedsansökan på lördag, kändes som så i alla fall. Men får jag säga att det var det värt utan att låta som en alkis?! ;-)

Det finns tyvärr ett STORT minus efter helgen- Min älskade telefon blev stulen/försvann i torsdags... :(
Så jag har inte varit oförsämd om ni har kontakt mig utan att ni fått ett svar!


Min älskling... :´(



Har ju också under min frånvaro hunnit med en sväng till Stockholm. Har hunnit med massvis med saker bl.a;

♣  Varit på en springtur/sightseeing med Amanda. Vi hann med mycket under våran 50 minuters springtur- Besöka riksdagshuset och slottet, få en slottsvakt att skratta åt oss, göra armhävningar på plattan, irra bort oss på tunnelbanan och locka på fåglar.
♣  Varit på lite studiebesök.
♣ Agerat reseledare, måste erkänna att jag skötte jobbet med bravur :-)
♣ Blivit skrämd ihjäl av Obama-masken!
♣ Köpt plastglas för 70 spänn..
♣  Festat och shoppat lite.


Sad but true

Idag har varit en effektiv dag. Började dagen med att dra med min PT Jonas till gymmet. Det var jag och Kalix discogymmare och bodybuilders som höll hus där.. Det var ingen risk att mina 1 kilos hantlar var upptagna ;-)
Sedan for jag på en springtur i mina nyinköpta springtur. Ytterst lite muskler bildades, dock fanns det något som bildades ordentligt- Skavsår..

Kanske dags att dra sig härifrån och börja packa. Jag och mina kära klasskamrater far nämnligen till Stockholm imorgon. Blir nog awesome! ;-)
Ska bli jäkligt skönt att få komma bort en stund, även fast det endast är några dar! Och självklart åker träningskläderna med! Ska lägga mig och pumpa lite armhävningar på plattan ;-)

Avslutar denna söndag med en liten rolig grej;
Jag och Isabell står i duschen och leker med hennes djur och hon ber mig säga alla djur.
Jag; - En gorilla
Isabell;- NEJ Jennifer, det är faktiskt en orangutang!!!
 
Lite roligt är det när hon är 4 år och kan skilja på en gorilla och orangutang!


RSS 2.0