I´m gonna miss you a lot <3

Äntligen lite varmt ute! Kanske det blir sommar någon gång :)

Kan berätta om min vecka..

Måndag-Match som vi för ovanlighetens skull vann. Har börjat bli lite dement så kommer inte ihåg vad jag gjorde på dagen men tror jag var med Riina(?) sen på kvällen var vi tjejer och mös och Ida.

Tisdag- Var på strandängsbadet, dock gick solen i moln fem minuter efter vi kommit och kom aldrig fram igen,typiskt! Sen på kvällen så hade vi bandyträning,fyfan vad död jag var efteråt!

Onsdag-LÖNEN KOM! Alltså det är nästan veckans händelse! Var och fikade på Myggan sen till Lina för filmtajm. Var även och sprang två varv på Rammelberget med Ida och Riina! Dövarmt men jäkligt hurtigt..

Torsdag-Sista dagen med Riina i Kalix :( Ännu en fika på Myggan blev avklarad. Sen campingen för lite prat och solning, btw var det svinkallt i vattnet. Sen på kvällen blev det bilbingo! Jag vann inget,, Riina vann 2500 trodde inte att man kunde vinna på skiten! För efter det till Ida för kortspel och sånt. Sen sa vi hejdå till Riina....

Även fast allting känns piss just nu så kommer det gå bra i slutändan! Du kommer fixa det här,det vet jag! Jag kommer sakna dig som fan och det kommer kännas helt sjukt att inte kunna ringa och fråga om vi kan hitta på något men jag vet att vi fortsätter vara kompisar även fast vi bor så långt ifrån varandra! I love u och kommer alltid göra det!



Allting kan gå itu

Jaha,noll inspiration just nu...

Sitter och försöker skriva ett inlägg med Isabell går inte så jättebra,men hennes kommentarer är klockrena!

Jag(J)- Visst är min tröja fin Isabell?
Isabell(I)- Jag tycker faktiskt din tröja är ful! Jätteful till och med!

I- Får jag spotta på din arm Jennifer?!

J-Skulle du kunna flytta på dig från toastolen,Isabell?
I-Nej.
J-Varför inte?!
I-Du ska kissa på pottan!


Tänk dig en två och halv åring säga detta då blir det ganska skoj! :)


Big problemas

Alltså det är ju väldigt roligt att sitta framför macen när internet sladden är ungerfär en halvmeter lång! Eller kanske ändå inte....

Man kan inte sitta på en stol för då når inte sladden,
Du kan inte ligga ner på golvet för du bryter nacken av dig,
Du kan inte sitta på golvet för axlar dör typ,
Det är en jävligt effektiv metod av mamma att få bort mig från datorn,
Dock har hon INTE lyckas ännu!



Watching the corner

Hemma efter en väldigt mysig kväll med de bästa! Allt mellan himmel och har hunnit avhandlat, plus en liten koll på bilder som väcker massor med minnen även lite kortspel har det hunnits med!

Har även varit och tagit en runda på Rammelberget med Riina imorse, det var tungt kan jag säga er,men bra gjort! Sedan en lunch på Kina för att få tillbaka fettet jag sprang bort :) Även den stora stan blev avklarad,tog ju såååååå lång tid,verkligen!

Nu var det så att jag hade planer på att stoppa in en bild här men fattar inte hur man gör det på Jonas mac så det sket sig! :(

Here I go again

Tänkte återigen börja blogga igen någon gång i veckan. Ska försöka i alla fall, förhoppningsvis håller det lite längre än de förra gångerna!

Men den stora frågan alltid för mig när jag ska skriva blogg är vad?
Jag varken shoppar mycket,lyssnar på musik,ser film eller fotar.. Alltså har jag ett ganska händelsefattigt liv- Så ge mig förslag på vad jag ska skriva!!

Men en sak vet jag- Jag ska till Göteborg med världens bästa tjejer!

    


RSS 2.0