Kort versus långt

Börjar bli lite småsugen att klippa av mitt hår igen! Dock finns det en chans att jag kommer ångra mig efteråt..




vs



Ska jag?! ;-)


Mikä boogie

Vilken jävla vecka och helg vi har haft! Denna helg är väldigt svårslagen. Lätt dagens samtalsämne på skolan.

Vad har annars veckan bjudit på- Massvis med mys och FLOTT, relaxen(Där jag insåg att jag är i stort behov av solarium om jag ska kunna visa mig i sommar), ruschkaneåkning, party och vi har t.o.m uppsökt gymmet, INTE illa! ;-)

Skulle kunna skriva en halv roman om veckan men tror inte att det är allt för roligt att läsa för er så avslutar med att säga att jag har världens bästa vännerJag tror inte jag har haft en sekunds tråkighet med er även fast vi inte gjort allt för mycket hela tiden :-)



Bild snodd av Lina  :-)


Tala till mig

Hejhej världen!
Lite dålig uppdatering just nu men Riinis är ju är. Vi flottar och myser på som tusan!
Idag blire party i lodiskläder ;-)
Men imorgon blir det helt andra bullar- FETfest! Klarckarna i taket och sen under bordet ;-) Eller hur mamma?! :-)

Hey soulsister

Kom just ut hur duschen med Bellsi, var väldigt behövligt! Ska inte säga sist jag duschade.. ;-)

Helgen över nu, har varit den slappaste och skönaste på länge! Gud så skönt det var! Men har faktiskt gjort lite vettigt- Har putsat lite fönster så om jag blir pank under veckan kan jag casha in lite pengar under veckan! Känner att det är ganska stor chans att jag kommer behöva göra det.

Att det är söndag idag betyder att det blir måndag och påsklov imorgon, men det big thing är att Riina kommer! Denna vecka kommer förhoppningsvis bestå av massvis med roligheter och tokigheter! ;-)

Aja, ska gå och fixa en lite suprise till imorgon och se Big Brother- Ut med Annie!

Jiiiippiiiiiiiieeeeeeee

JAG HAR KLARAT ENGELSKA B!!!!!!
Detta gjorde lätt min dag, det är nästan värt att fira! ;-)


Stamp on the ground

Ida och Elin hade då 18-års kalas på lördagen!

Den började med fix (Tack Julia för det supersnygga håret och sminkningen!) och en aningens för mycket mat. Sedan kom resten av alla tjejer och fortsatte med presentutdelning och lite spel.
Resten av kvällen fortsatte med massvis med dans. Har nog aldrig dansat så mycket, och det kan jag lova er att det kändes på söndagen!
 ;-) Någonstans där gick det utför...

Kvällen avslutades i alla fall sex på morgonen med bastu och ett iskallt dopp i badtunna! ;-)

Tack alla för en superkväll(även fast vissa delar gärna skulle kunna cencureras) och när kör vi favorit i repris?! Snarast möjligen, I hope! ;-)



Vi har dissikerat en gris idag på nk´n och det var väl mindre fräscht skulle jag kunna påstå. Men det roligaste var ändå Amanda när vi grävde runt i grisen-
Amanda: "Åh, här har vi bacon!!"


                                                                      Dagens citat! ;-)


Homemade







Ganska så duktig är jag! ;-)


Det man inte minns, det har aldrig hänt

Mycket trevlig kväll igår eller i alla fall vissa delar. Men ångesten och formen idag är inte att leka med... FYFAN! Nu undrar jag hur jag egentligen tänkte där ett tag... Aja, nu skiter vi i det negativa! Kvällen som helhet var väldigt trevlig och bra. Avslutades klockan sex med bastu ;-) Det bevisar ju en sak- Jag kan vara vaken längre än till 22.00. Vissa har ju fått för sig att jag altid slocknar då! ;-)

Förresten vilket jävla träningsvärk jag har i vaderna efter allt dansande.. Går som en jäkla pingvin.


May you see it´s not me, It´s not my family. In your head,in your head they are fighting


You just have to wait

Alltså mitt minne är ungefär på samma nivå som en 87-åring! Mina älskade solbrillor är totally gone :(
Och de är de enda jag riktigt ha trivts i! JÄVLA SKIT

Måste nog fixa mig lite Aricept (demensmedicin) ! ;-)


Don´t stop believing

HEEEEEELLLLLGGGGGG!!!!! ♥  Äntligen säger jag bara! ;-)


♣Idag blir det lite övningskörning, har börjat köra lite seriösare, nu är det inte en paus på 1 månad mellan varje körning.
Ska även fara till pappa och se my sisters keeper i ensamheten. Om jag känner mig rätt så kommer några tårar rinna! Lipsill

♣Imorgon är dagen D här! Nämnligen 18-års kalas för Elin och Ida! Är supertaggad och nu blir det all in! Måste raka benen ikväll, är lite apstuk på de just nu! Jag vet att ni antecknar detta,detta är ju sååå intressant! ;D

♣Men först blir det lite tittande på fotboll på morgonen med Julia. Eller okej kanske vi inte bara tittar på matchen ;-)


En enkel tulipan på bemärkelsedan

Grattis på 18-årsdagen min älskade vän -Ida Stenman!

Ida Stenman

Hoppas att du har/får en superduper dag och så firar vi det ordentligt i helgen! :-)


Endast samvetet stoppar mig

Vilket superväder det har varit idag- Strålande sol och flera plusgrader. Det gillar vi!

Och inte var det sämre att vi hade friluftsdag i detta väder. Eller för mig, Ida, Julia och Elin var det mer äta-mat-ute-dag! ;-) Men det blir inte sämre för det,snarare åt det bättre hållet!

Kom nyss hem från en springrunda, man börjar känna att man börja få liiiite bättre kondis än tidigare- Nu orkar jag längre än en kilometer. Har även kört lite mage/rygg och armhävningar. Jag vet ju en som knappt kommer kunna röra på överkroppen imorgon! Men jag kan säga att de FÅ armhävningarna jag orkade kommer kännas  och märkas! ;-)


Lyssnade förresten på Linkin Park idag när jag sprang. Tror nästan att det är ett av världens bästa band! Lyssnade nästan endast på de i sjuan/åttan men har inte hört på de på ett tag. Men du kan fan aldrig trötta på dom!




The Blind Side

Såg denna film med mamma, heller okej- Jag såg och mamma sov filmen!
Den var faktiskt riktigt bra och lillkillen är stört skön. Lätt värd att se!


He´s gotta be strong, And he´s gotta be fast

Så skönt med helg nu ♥
Men inte blir det någon sovmorgon för mig. Ska ju nämnligen göra högskoleprovet. Har ingen aning hur det kommer gå, men bara jag har högre poäng än Jenny och Johanna så är jag nöjd! Ska fara och köpa massvis med godis och frukt så jag orkar sitta där i åtta timmar eller vad det nu är!






Första april idag, vet inte vad jag ska nämna om det.Endast att jag är alldeles för lättlurad...
Men månaden april tror jag kommer bli mer än okej- Flera 18-årskalas,påsklov och Riina kommer. Månaden kommer bara schvisha(staving?) förbi! :-)


Alltså förresten så är den gamla karslborgsdressen de skönaste plaggen man kan bära. Dock finns det ett problem och det är att tröjan är knallgul!


RSS 2.0