Tear it up again

Såhär på morgonkvisten har jag hunnit med orientering helt själv  och jag kom tillbaka från där jag startade! Inget besök hos postbilarna denna gång ;-)
Det fanns en gång en myr i skogen nu befinner den sig i mina skor...




19 dagar kvar!!!

Det närmar sig! ;-)



Sadistic girls

Ledig idag eller rättare sagt borde jag väl säga att jag har tagit helg från skolan. På en tisdag! Op börjar likna mer och mer handels ;-)

Lugn helg har det varit, och gud vad skönt! Skönt att vakna upp på söndag och inte undra hur du ska överleva resten av dagen ;-)
Blev mycket fotbollstittande och jäkligt mycket god mat. Men inte tackar jag nej till det! Speciellt inte till maten ;-) Även årets första bandycup är avklarad. Sen vad resultatet blev får stanna i Haparanda! Men det var lite jag döööör-känsla efter första matchen. Och det är inget positivt kan säga er!

Och vi får ju inte förglömma vad som händer idag- Nämnligen fyller pappa hela 44 år!
(jag har ingen bild på denna dator och jag känner om jag ska rita en så ger det inte riktigt rättvisa till verkligheten.) 
 
En liten rolig grej-
Vi sitter och ser Idol och en tjej sjunger "Grenade".
Isabell- Hon sjung fel. Det är faktiskt "for yah" inte "for you" som hon sjung!

haha, rätt ska vara rätt ;-)

Out of my life, out of my mind

Tömde mobil på bilder precis och hittade dessa skönheter-




The fairytale gone bad

Längtar till den dagen jag får bränna upp (läs; Ge tillbaka den till Jenny) den dära satans teoriboken!!!


Who the hell are you?!

Har just haft veckans körlektion i spöregnet.
Sitter nu hos mamma och gör typ ingenting. Har världens hål idag, skulle haft orientering idag men den blev inställd. Var nog lika bra, det hade inte varit helt omöjligt att jag hade blivit fast i skogen! ;-) Om jag nu ska bli det vill jag helst att det ska vara soligt så jag kan steka lite i min ensamhet! ;-)

Förresten, fan vad jag älskar att vara själv hemma så kan man lyssna på musik utan att någon bryr sig. Och så kan jag sjunga utan att någon hör, för det vill nog de flesta bevaras från!:-)


Igår var en väldigt tung dag för mig. Jag har ALDRIG varit så bakis, tror nästan att jag är det ännu... En stor eloge till mig att jag genomled träningen. Kvällen var iaf trevlig så länge den varade i köket! ;-)

 Blev ingen övningskörning av förklariga skäl men kom igång ordentligt med teorin. Den boken om någon är ett sömnmedel. Ett tips från coachen- Om ni har sömnsvårigheter, läs några sidor i teorinboken! Jag lovar, John blund kommer och hälsar på ganska snabbt.



Om ni är kaksugen- Köp av mig!!!


Who let the dogs out?

Mitt liv knallar på ganska bra för tillfället. Tiden springer bara iväg, redan fredag imorgon.
Veckan har bl.a innehålligt hajk med skolan, det var faktiskt roligare än jag trodde. Promenaden gick riktigt bra ,vi förgyllde skogen med lite skönsång ;-) Dock kan jag säga er en sak- OM jag någonsin ska ut och hajken igen ska jag bo i en stuga eller ett ordentligt tält. Inte ett litet pippitält med Kalixälven inne i det!
Och vi kom fram även fast det var jag som höll i kartan större delen av vägen ;-) Att jag och Julia har varit på ett eget litet äventyr förtäljer inte historien ;-)

Körkortet börjar även närma sig. Kom just hem efter lite övningskörning. Det går bara bättre och bättre! Ingen livsfara längre ;-)
Nu ska jag gå/krypa till duschen. Dagens träning tror jag nästan var den värsta någonsin. Kroppen ville mer men benen sa tvärt nej. Benmuskler here I come! Kan dock infinna sig vissa problem med toabesöken imorgon ;-)

Inte sku jag tacka nej

Wmns Nike Lunarglide+ 3 Nike Footwear Grå/Svart/Röd





Don´t talk about moonshine, don´t talk about white wine

Jag är bitter punkt.
Idag hade jag viljat vara ung,dum och full och ha jävligt kul. Inte vara för ung och vara tvungen att gå till höger och hem när resten går till vänster och ut på stan.
"Endast" 1 månad och 1 vecka kvar... Någon tröst?! Nja...

Nu när mina kära kompisar sitter på Valhall får jag väl fördriva tiden med körkortsteorin. Den finns där alla lägen, i vått och torrt! ;-) det närmar sig
Ska avsluta detta självhömksfyllda(?!) inlägg med lite skryt- JAG har kört bil i stan idag lördag mitt på dagen.


RSS 2.0