All by myself

Alltså seriöst den är veckan har gått så jäkla snabbt. Det är för tusan redan torsdag..

Detta har hänt(och händer) under lovet-
*Sett på fem avsnitt grey`s
*Bokat klipptid till imorron(Välbehövligt)
*Städat mitt rum
* Köpt mig två tröjor och två nagellack
*Blivit betydligt fattigare
* Lunch på Myggan med några kära vänner
*Fotbollsavslutning ikväll
* Och förhoppningsvis Haparanda imorron om Sara får pengar. Dock har jag satansfitthelvetes(ursäkta språket) bandyträning som kan försöra ide´n.

Alltså har jag knappt gjort något vettigt utom kanske städat mitt rum.

Det är i alla fall Haloween på lördag,tror att det kommer bli riktigt skoj faktiskt, men det är med utklädnad är nog inte min grej, kanske en häxhatt som max. Jag får väl vara pumpa,min kroppsstorlek passar som det iallafall!

Aja,ska gå se ett Grey´s avsnitt sen göra mig färdig för fotbbollsavslutningen.
Enjoy!


We are the world, we are the champions

Just nu känner jag man sig bara besviken och tom..
Men som man säger- Efter regn kommer solsken. Glädjen kommer nog snart återkomma och man inser att man trots allt är ett av de bästa lagen i Sverige.

Tell me baby,what´s your story?

Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg innan vi far till Gävle imorgon och spelar SM- Slutspel. Det är ju inte så stor chans att jag uppdaterar imorron, jag är ju ingen Dessie direkt. Satt förresten och tänkte precis på att vi är för tusan är ett av de fyra bästa lagen i Sverige. Ganska coolt faktiskt! Wish me good luck förresten!
Men vad jag ska skriva om nu så att inlägget blir typ längre än fem rader är en svår fråga, är ju inte den bästa bloggaren direkt...

Kan väl säga att vi har vår sista fotbollsträning för iår idag.Endel skönt! Nog för att vi har bandy istället,som inte allt för mycket bättre men ändå. Ska se på bandy idag förresten,endast för att se Kalix P18 bli förnedrade av Haparanda!

Nu var det slut på inspiration men inlägget blev ju tillslut några rader

Enjoy!


When the grass is green

Alltså jag har inget alls att skriva om just för tillfälligt(Som vanligt).. Men kan väl berätta om min väldigt lugna dag- Först lite medicinsk grundkurs och sen NOVA,jag känner redan hur musklerna har blivit dubbelt så stora! Dock är det inte så svårt. Efter det lite matte och vård och omsorg,det var min mycket ointressanta dag, men det blev ju trots allt några rader.

Förresten jag förstår inte de som kan skriva flera inlägg och har något intressant i alla.. Jag skriver typ två inlägg i veckan och har inget intressant..

Menmen,nu måste jag slita mig härifrån och plugga lite engelska, har ett härligt prov imorron.
Enjoy!

Gå och dö!!!!

Har egentligen ingen aning vad jag ska skriva.

Men att det är helg idag är då jäkligt skönt :)Har dock ingen aning vad jag ska göra,men ska nog tvinga med mamma till Haparanda! Hade gärna gjort något med tjejerna, men det sket sig när Lina är och spelar Bandy.Men men,det kommer mer helger:) Är dock ett tag sen vi gjorde något.

Har även fått massage på Vård och omsorg,lite skönt alltså!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer,Jo har ett blåmärke på ett lite udda ställe- Mellan bena! Haha. Kan även berätta vem som har skapat det- Min kära vän Ida "alias stänkarn" Stenman ;)

Aja, nu blir det lunch med några goda vänninor;) Hehe

Enjoy!


No hope,no glory, just pretending

Tänkte nu när man skapat blogg(dock inte frivilligt) att man kanske skulle uppdatera ibland,iaf i början;)

Kan väl berätta berätta om min mycket delikata middag som jag ska äta idag-Potatisklyftor ala Felix och hamburgare!Men det är lugnt har träning sen så kan förbränna de kalorier som finns i måltiden:) Btw,imorron blire Kina med some friends, Mums!

Ska gå och äta nu, Enjoy!


Välkommen!

Jag har nu gjort som nästan alla i hela jä*la världen- Skapat en blogg! Denna blogg endast för min kära svenska lärare:) Men nog får väl ni också läsa men det blir nog inte allt för mycket vettigt skrivet. 
Men enjoy iaf! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0