I´m gonna stand there

Fotbollsmatch på söndag i Piteå, så missar bandyträningen:( Vi ska köra dit. Jag hatar att köra till matcher, jag vet inte varför men det är jobbigt och tråkigt. Vet inte varför, har alltid gjort det. Ännu jobbigare och tråkigare när man bara får tråkiga typer i bilen ! ;)

Var och övningskörde i tisdag. Inte för att skryta heller så men, jag är ingen livsfara längre på vägarna! hehe.
Jag t.o.m parkerade,körde i stan OCH backade.  Det börjar ta sig även fast mamma ännu har ett krampaktigt grepp om handbromsen.

Nä nu ska jag gå och äta lite godis och se på tv -Det är ju faktiskt fredag idag! :)

When you do it, do it good

Isabell imorse-

Isabell spolade i toan utan att någon hade varit där.
Mamma- Varför spolade du Isabell?
I-Pappa skulle spolas ner.
M-Men då for han ju ner i avloppet!
I- Men vi får fara på affären och köpa en nya pappa :)


I can still remember your face

Mitt nya liv går än så länge bra. Sprang hela vägen till Gammelgården för att se Jonas match. Orkade hela vägen men var DÖD när jag kom fram. Har första ispasset idag, Längtar. Har dock fotbollsträning innan. Det bjuds på kladdkaka innan så ska masa mig dit ;) Har kommit på ju mer du tränar desto mer vill du träna.

Btw,vårat hamburgarstekande gick hur bra som helst. Tror nästan att i mitt förra liv var jag hamburgarevändare på Frasses! Eller så är det bara att jag äter det för ofta..
Har förövrigt haft våran första riktiga lektion i skolan idag. Inte speciellt jobbigt, har typ bara suttigt och pratat i några timmar. Inte särskilt seriöst, men nog för mig :)

Guuud, vilket ointressant inlägg, as usual! Menmen, slut inspiration :)


Back in old school

 

2006-2009
Tur att man förändras!





















You´re one of a kind

Sitter framför datorn med hörlurar på och sjunger för mig själv. Vet inte om någon kommit hem,härligt välkomnande för den isåfall! ;)

Första skoldagen avklarad! Roligt var det inte, men ganska lugnt. Har bara planerat morgondagen. Jag och några till ska steka cirka 100 hamburgare. Lite lätt med stekos man ska lukta när man är färdig. Pricken över i´et är att stekningen ska ske i en kåta. Känn som att duschen kommer vara ganska lockande när jag kommer hem.

Som de flesta vet är det ju måndag idag och det betyder att mitt "nya liv har börjat"(Vilken gång i räkningen?!) Nu j*vla är det hårdkörning som gäller! Vi får väl se hur länge det håller, om jag känner mig rätt så max en månad.. :)

Här kommer bildbeviset för att jag faktiskt har åkt Höjdskräcken alias Frittfall!


Dream on girl

Sett på fotboll idag, ganska tråkigt för att vara ärlig. Har inte rört en fotboll på en vecka och inte är det särskilt lockande att behöva göra det imorron.

Imorron börjar skolan...Känns som det var förra veckan vi fick sommarlov. Längtar inte, har aldrig varit så här spyless på skolan. Men få se det positivt- Bara två år kvar av skolan! Och hur ska jag orka stiga upp tjugo i sju?! DÖD tjej! 


Just idag är jag stark

Mitt humör har varit upp och ner, ut och in. Grinat för minsta lilla. För saker som är helt patetiska att grina för... Mysko...

Btw, såg idag att vi fått istid i ishallen. Längtar,,
Få sitta i omklädningsrummet med laget,ta de första skridskotagen,rädda ett skott, ta i ordentligt,vara slut när man går av isen,bli varm i duschen igen efteråt.. Har aldrig kännt så här för bandy, ganska sjukt...!


Gnäll

Mensvärk. Tråkigt. Rädd. Humöret nere i underjorden.


I know u want me

Gud vad skönt det var att sova i min egna säng. Även fast jag hade kunnat stanna några till dagar i Kungälv. Men kan dra en summering av allt vi gjort,men vissa saker stannar faktiskt mellan hos 5! :)

SÖNDAG-Kom till Riina på kvällen. Åt lite sen tog vi en prommis ner till Ica Maxi och köpte lite flott. Har dock blivit väldigt MYCKET flott denna vecka! B&J för 33 kr. Can´t believe it! Sen mös vi och bara pratade vi på.

MÅNDAG-Shopping! Hittade ganska mycket, för en gång skull också bara nödvändiga saker. Sen på kvällen flottade vi lite till och spelade lite kort.

TISDAG-LISEBERG! Fatta att jag åkte FRITTFALL!!! Fyfan vad bra jag är alltså ;) Dock pajades Idas kamera och mobil i den enda karusell hon åkte :(  På kvällen mös vi och hade lite disskutioner(stavning?) om allt möjligt. Tänker inte nämna om vad men tror jag aldrig har skrattat så mycket! Six pack, here I come!

ONSDAG- For vi på Ica och köpte lite smått och gott bl.a melon,ost, kyckling och parmaskinka och hade piknik någerst. Trevligt! Sen in en snabbsväng på stan och strosa runt där. Sen på kvällen det samma som övriga dagar- Flott och prat.

TORSDAG- Tidig uppstigning för att fara mot Landvetter och Kalix.  För att säga ännu en gång hejdå till Riina. USCH! För att inte se på nästan ett år, INTE OK!




<3
 
Det är här kärleksförklaringen ska komma men kan inte sånt men- Jag gillar er tre varv runt jorden och tillbaka. Alltså obeskrivligt mycket!

You can do it girl! I know it!!








Waka waka

Hemma nu från Göteborg. Orkar inte skriva nu om allt, gör det imorron ist! :) Måste bara nämna-Jag har åkt frittfall. Bildbevis kommer.. 


Your a mourderer

Varför är allting som man inte ska göra mycket roligare än det man ska göra?!

Kankse skulle börja sätta ner min kläder i resväskan det börjar vara på tiden. Måste nämligen stiga upp extrem tidigt- 07.45. Vad gör man inte för lite pengar?!

Blir nog ingen mer uppdatering innan jag kommer hem från Göteborg, men ni får ha det så bra hemma för det ska jag ha! :)


Talking with a lifeguard

Bara två dagar kvar tills jag/vi far till Göteborg/Kungälv/ Riina! Kanske man skulle börja tänka vad man ska packa?! Eller, vi tar det nog imorron. Onödigt att göra allting i tid, mycket roligare att stressa ;)

För detta är vad jag gör i helgen istället för ens fundera på packningen-


I´m a bitch,I´m a lover

Har samlat vuxenpoäng som tusan idag- Dammsugit hela huset,vart på banken och sen putsat alla fönster i huset! Bra gjort Jennifer! :)

Fick mitt hm paket igår. Blev nästan lika glad som små barn blir på julafton. Och ett stort plus är att jag kunde ha allting! High five.  Så nu har jag några nya paltor och ta på mig i Göteborg.

Nu ska jag gå och trycka i mig lite mat och sedan fara på samling för match. Wish me good luck, för jag ska göra en hemlig sak ;)

You will need them some day

Kom nyss hem efter Mygganmat med sällskap av Sara. Det satt där det skulle kan jag då säga!

Kom på en sak när jag stog i duschen igår kväll- Man kommer på massa bra ideer vad man ska skriva. Problemet är när man har kommit ut ur duschen så har de spolats bort! :) (Där fick jag till det)
Jag hittade ingen bild på Frittfall så då var det bara att ta fram paintingskillsen! ;)

Vågar jag?! Eller? :)

Miss your smile

Har godis abstinens!!! Dock har jag ett problem- Cykeln står typ fyra kilometer bort och det spöregnar ute så blir nog utan...
Har iaf en sjukt roligt helg i Luleå med favoriterna, dock saknades Riina :( 
Orkar inte rabbla uppp allt vi har gjort och hänt så nu får vara lite nyfikna!

Nu har jag inget mer att säga så detta får räcka för denna gång! ;)


I´m only gonna break your heart

Sitter här och sjunger för mig själv. Tur att jag är hemma själv! :)

Känner att morgondagen kommer bli lite stressig. Måste hinna med-

*Springa
*Duscha/raka benen
*Fixa naglarna
*Välja kläderna till lk (förslag mottages)
*Packa saker till mamsen
*Cykla till Kalix med all jävla packning utan att bli svettig

Detta ska hinnas med innan halv fyra, ingen sovmorgon för mig! Men jag som är kvinna kan ju göra två saker samtidigt så nog löser det sig ;)

Bara några få dagar kvar, guuuuud vad jag längtar


Love me tender

Har precis gjort en beställning av höstkläder(Det är ju fan hemskt att sitta och beställa höstkläder när det knappt blivit sommar). Men med detta väder som är ute just nu så behöver man då varmare kläder än bikini.

                                      
                              

Och som vanligt när jag köper kläder så går typ 99 procent i svart även fast jag varje gång tänker att nästa gång ska jag ta kläderna i annan färg än svart,, min kropp lyder inte huvudet. Underligt...

Slingning

Äntligen har man fått bort den fina råttfärgade utväxten!


Före-   


Efter-


Ursäkta den dåliga kvalitet på bilderna men de är fotade med min supermobil..

Där har ni resultatet om ni ville se!


On monday morning

Fotbolls träning snart, första på väldigt länge.. Är jag sugen?! Svar-Nej!

Satt och funderade för ett tag sen hur mycket tid jag egentligen lägger på fotbollen per år. Bara träning tar 4,5 timma i veckan plus att jag måste ta mig dit och duscha sen så typ sex timmar i veckan. Och om jag har match blir det ju massvis med mer tid! Jag lägger typ ner 120 timmar på ett år på en och samma sak!! Hur fan kan jag?! Det är ju helt sjukt,tänk vad mycket annat jag har kunnat göra med den tiden...

Ja,för att kunna lägga/satsa så mycket tid som man/jag gör på en rund jävla boll som man springa efter, så är man fan inte frisk!! Okej,ska sluta tänka nu såhär,, det ska bli så roligt att springa efter bollen,passa och springa på "rätt" sätt  :)

                            

                                                         

Bara 14 dagar kvar! :)


    


RSS 2.0