Muskler utav stål

Måste bara få skryta lite- Igår på barmarksträningen skulle vi göra chins, och då var jag den enda som orkade!
Hulken here I come


Take me to a secret place

Såg just "Lite sällskap", typ världens bästa program just nu. Om ni inte har sett det har ni missat något! ;)

Brandstationen idag- Fått klättrat upp för ett rep och sen hissa ner sig. Sjukt skoj, synd att det inte högre än det var. Blev nästan hög när jag gjorde det! Utan att tagit något.
Längtar faktiskt lite tills vi har praktik. Nog för att jag kommer vara nervös typ hela tiden vi är där. Mina nerver är inte de bästa.

Alltså går det att sätta in filmer på bloggen som man har spelat in själv, eller?




från google

You´re a fool

Jaha då var fotbollen slut. Avslutade säsongen med bästa matchen för iår t.o.m poäng blev det! Lite too late dock.
Det känns konstigt att inte veta om man ska tillbaka till Billerud Arena nästa. Just nu känns det väldigt långt borta att ta på mig skorna igen men hur det ser ut i sommar vet jag inte. Kanske får värsta längtan efter det heller tycker att det är superskönt med ett "vanligt" sommarlov. Inget planerande när jag ska göra saker för att inte missa träningar/matcher.Senast jag hade ett "vanligt" sommarlov var jag sju så kommer inte riktigt ihåg hur det var! Men just nu finns det allt för mycket att händra på för att jag ska hitta suget igen,men vem vet?!


Varför vara seriös när man kan bjuda på sig själv?!:


Dance fucking dance

Tjoho! Årets första prov avklarade. Humör nivån var inte den bästa igår som några kanske märkte(Vi får väl se om någon vågar komma på nästa träning! ;)), så ides verkligen inte plugga till proven. Då vet ni!

Brandstationen på onsdag- Vi fick klippa sönder bilar. Roligt men jävligt tungt med mina spaghettiarmar. Har insett att brandman är nog inget för mig- Innan jag har kopplat ihop alla saker så hinner den drabbade dö tre gånger om ;)

Träning idag om det nu inte spöregnar. Jag älskar barmarksträning det är typ den roligaste träningen på året! :) Känslan av dödhet i musklerna är obeskrivligt skön!


Why do you don´t get a job?

Måndag idag. Hatar verkligen måndagar-Jobbiga lektioner,slut helg.

Vilken positiv inledning verkligen... Jag börjar om:
Äntligen en skoldag färdig, den har gått superduper fort. Fick reda på att vi har orientering på måndag- OMG- hur fan ska det är gå alltså?! Känner att mobilen ska med om jag ska ha en chans att hitta hem innan kvällen ;)

Ingen fotbollsträning idag därför ska jag schasa ut mig på en springrunda innan biggest loser. Är verkligen inte sugen men need to. Satsar ju på beach 11!




En bild säger mer än tusen ord

Sitter och kollar på massa bilder på Fejjan från olika tillfällen och händelser, jag blir nästan tårögd för vilka flachbacks och minnen som kommer fram. Vilka personer jag är med som jag har delat dessa tilfällen- Ni är underbara!
Puss på er


Back in school

Sitter på skolan och har omvårdnads. Sitter och håller på om collumfraktur. Det är nu ni ska säga what?! Och jag förstår er, för hela mitt huvud är som ett stort frågetecken. Men endast en lektion kvar sen HELG! Gudomligt skönt! Denna vecka har speedat iväg i 300 km/timmen. Inte mig emot.

Men nu ska jag gå och käka lite mat i matsalen. Inte för att jag är så superhungrig men för att ha något att göra under rasten..
Btw, så har vi haft skolval idag, kände mig lite förvirrad i vallokalen, inte för att det är allt för ovanligt ;)


I´m leaving you on monday morning

Har hittat två par dösnygga stövlar från New Yorker. I want them here and now! ;) Ett problem- Det närmaste New Yorker är i Västerås... Det går inte heller så är hag väldigt oteknisk, men jag får iaf inte in skorna i bloggen. Men om ni skulle gå och titta på de skulle ni få ett väldigt stort ha-begär. I promise

Min dag har bestått av detta- Voltning i en bil. Sovmorgon till 13.30. Prat med politiker, hur fan ska man kunna välja vad man ska rösta på, när alla säger och lovar samma saker?! och plugg av matematik och psykologi. Inte det lättaste kan jag säga er! Jag vet att man inte pratar Spanska i Thailand men nästan så dum kände jag mig! ;)

Måste bara visa en sjukt snygg bild någon dag,måste bara leta fram en USB-kabel från någerst...

All for you Riina!

Kände pressen att uppdatera! ;) Om ni nu vill läsa det ointressanta så fine for me!

Våran lilla överraskningsfest för Lina blev superlyckad. Synd att jag hade match dagen efter, eeeelllleeer det kanske bara var tur?! Har faktiskt knäppt några bilder med nytelefonen men de är nog inte så visningsbara ;)
Så mina kära vänner- Det är mindre än tre veckor tills jag fyller år, jag förväntar mig att ni slår detta, även fast det är svårt! ;)

Sovmorgon imorgon till 13.30, inte så värd dag alltså! A little bit english with Lena, oooh i´m so exited.. Ironin flöder hej vilt just nu!

It´s over, so over

Tror att snart ryker den här bloggen! Har inget intressant att skriva om, varje dag ser ändå likadan ut-Skola,träning,mat och sova. Inte så jätteintressant att skriva eller läsa om ;) Bloggandet är inte riktigt min grej i livet!

Jag har väntat så länge på denna dag

Jag har blivit ganska bra på att uppdatera här! Inte för att det är så intressanta inlägg men det är ändå ganska roligt att skriva de ointressanta.

Usch-och-fy-dagen har just tagit slut. Även jag är slut. Engelskaläraren är lite speciell och mysko, om man säger så. Därför är det inte allt för roligt att umgås med henne i 2 timmar sist på dagen.

Snart dags för det första av två träningspass-Springning på Rammelberget. Oh My God! Känns inte allt för upphetsande om jag säger så! Ska köra till fotbollsträningen sen, så ni kan ju hålla er inomhus mellan halv åtta och åtta om ni vill vara på den säkra sidan ;)


You can see my heart beating

Det finns en dag varje år i skolan som men verkligen inte ska försova sig, och det är när det är skolfoto. Och vad tro ni jag gör idag?!- Jo, försover mig på skolfotodagen..Bra jobbat Jennifer! Men att bli snygg på ett skolfoto är nog ett sånt dära mission impossible.

Annars har väl skoldagen varit som alla dagar. Brandstationen från morgonen för lite teori sedan lite Irmis. Inte så hård dag alltså. Men imorron, det är en usch-och-fy-dag. Engelska,Matematik,Historia och Karaktär på samma dag, inte ok alltså!

Nå nu ska jag gå och koka lite potäter för middagen!

Illa, jag mår illa

Match igår, förlust as usual!
Lite rolig grej- Ida ringde efter matchen

Ida- Gud vad det låter i bakgrunden, (Vi satt i bussen hem) har ni vunnit eller?
Jag-Haha, nej! Vi förlorade med 6-0!

Alltså ni får tro att jag är störd eller likande men kom på igår att jag skulle kunna gå/ta(?) lumpen eller jobba utomlands där det är fattigt eller krig. Kanske inte som militär men något liknande! Tänk vad roligt att hjälpa de som bor där.  Visst skulle man var rädd för massor och nog skulle det vara hemskt med alla döda/skadade/sjuka men ändå. Vilket äventyr att få vara med och se hur saker blir bättre där och få göra något bra där!



Vilka minnen man får när man hör denna låt- SMGULD

Ska vi plocka körsbär i min trädgård?



MUMS

Bild från google


Nike

NIKE BETTER WINDRUNNER BRIGHT PINK
Give me, please


Bumby ride

Popcorn bredvid mig,Sverige-Ungern på tv´n och datorn i famnen- En helt ok fredag alltså! Det är bara ett glas rött som saknas! ;) Skoja bara

Men det finns en sak som har sänkt min dag ordentligt- Min mobil. Eller rättare sagt min döda mobil. Ännu bättre är ju att våra extra mobiler på Lingonvägen och Villavägen är lika stendöda. Eller kanske ändå inte

Alltså får snart utbrott- Varför går det inte att sätta in bilder mer än de som redan finns i arkivet?! Jag är jävligt oteknisk men så efter är jag inte att jag inte kan sätta in en bild!


Väldigt fina flickor

I hope you don´t mind

Äntligen har man internet hemma efter typ en vecka innan. Har nästan haft abstinens!

*Käkar laxsoppa hos farmor. Det satt där det skulle kan jag då säga!
*Tränat lite granna
*Lina och Julia har blivt ett år större- Grattis! <3
*Min mobil har gått och tagit självmord
*Skola som vanligt
*Varit på brandstationen med klassen. Ska ha praktik där en vecka. Tror det blir skitskoj för vi ska få rökdyka,släcka bränder och allt möjligt som brandmän gör. T.o.m prova på deras kondistest. Kommer typ dö- Gå fort i åtta minuter med 25 kilos vikt på ryggen...OMG

Detta är lite grann vad jag har sysslat med under veckan. Har säkert glömt något, mitt minne är bra men otroligt kort!

Det går verkligen inte att ladda upp bilder just nu, fattar inte varför så ni blir utan!

RSS 2.0