Nybäddad säng ♥

En riktigt skön,lugn och bra helg är till ända.
♣ Igår blev det ett besök till Kemi/ Finland med Jenny för att hälsa på Sussu och Laura. Kan säga att Sussu´s bilkörning var defenitivt ett äventyr i sig! Var även och såg Assi spela mot Kemi. Kan ju villigt erkänna att man blev lite sugen att själv stå på planen. Tänk att få skjuta långbollar, få till ett perfekt skott eller skjuta överettaget(Är det ett ord?). Drömmer mig bort,, men ska stå emot suget för jag vet om jag börjar kommer jag lesna direkt. Nej, karriären är SLUT! Med eller utan sug.
Tillbaka till helgen. Sen blev det att trycka i sig massvis med fika på kalas. Kvällen var planerad att sluta med hårfärgning och solsidan, men det blev en tvkväll hemma med mango istället. Helt okej det med!

♣ Idag har jag hunnit med se Sverige krossa Kazakstan, vara på en fin vinterpromenad med strålande sol- USCH vad det var tråkigt, och inte roligare blev det med att plömsa i två decimeters lössnö. Men det som kommer nu är desto roligare- JAG HAR KÖRT SKOTER! Hur pappa vågade låna ut den är ju en fråga, men det gjorde han! Gick hur bra som helst. Blev bara ett missöde, men det var meningen- Tänkte att Jonas behövde få jobba lite! ;-)
Helgen har avslutas med en bandyträning, kan nog inte så mycket bättre! Just nu är det jäkligt skoj, skulle kunna ha säsong till Juni! ;-)
Nu blir det att gå och lägga sig och läsa i min nybäddade säng! Nytränad,Nyduschad och Nybäddad säng♥ Livet kan inte bli så mycket bättre ;-)


Väldigt sant

Friends. A simple word isn't it? It's uttered everyday to almost every person imaginable. Who are your friends? I used to think that friends were the people that you could laugh and talk to.

 Now I know that friends aren't that, they're the people that touch your heart. You could spend hours with them doing nothing at all and it can be the best time of your life, just because it was with them. They're the people you can share your secrets with, cry with, laugh with, and just have fun with. They don't judge you or make you change. They accept you exactly as you are. They look at you and they see a great person, one they love spending time with. You all share something in common and are tied together by memories, tears, laughs and smiles. You're tied together by love for the other.

 Friendship is the strangest but greatest thing in the world. I find my time with my friends, the best times of my life. My friends are my heart, my soul, my fun, my laughter, tears, love and my life.


Shop til you drop

Förresten har ni sett den nya H&M-katalogen? Jag tror att jag nästintill dör, iallafall svimmar. Gud så mycket snyggt!! Ska verkligen försöka att inte shoppa något, men det blir svårt..

Bland annat skulle detta sitta ganska bra i min garderob! :-) Insåg även att katalogen är sååå mycket bättre än hemsidan!

Salam

Syon var igår och pratade med oss och lämnade lite papper om högskola/universitet. Jag blir lite nervös varje gång någon nämner universitet och framtiden. Det känns som att det snart dags att ha ett litet humm om vad jag vill bli och vart jag ska bo. Jag vill inte tänka på framtiden, blir livrädd. Veta att inom sinom tid måste jag flytta från tryggheten och alla jag känner till en ort där jag är helt ensam och stå på egna ben. Tänk om jag hoppar på en utbildning och märker att jag inte trivs? Flytta till ett annat ställe och förbli ensam? USCH, orkar inte tänka på detta just nu, är bra på att skjuta upp saker och tänker göra det denna gång också! Men förhoppningsvis ska mina frågor ha ett svar när jag har gått ut gymnasiet!


Var som en litet mamma igår- Först tog jag sparken och hämtade Isabell från dagis(förövrigt var det första sparkturen för iår), sen lagade jag middag- Makaroner, hemlagda köttbullar och gräddsås(vi kan ju skippa den lilla detaljen att köttbullarna var förlagda) och efter det lekte vi i nästan två timmar. Detta är kanske lite för mycket information, men jag torkade t.o.m bajsrumpa! Detta var ett STORT steg för mig!

 

en liten parentes så här i slutet- Jag har fått jättelångt hår!


Make people talk

Hade för ovanligthetens skull lite inspiration, men då laggar blogg.se ihop... Lite typiskt eller så! Jaja, får väl göra ett nytt försök senare eller så! :-)

"Detta gör ju du varje dag"

Skriver detta inlägg endast för min mammas skull. All for you! ;-)

Söndag idag,jag gillar INTE söndagar för man får måndags-ångest! Veta att man måste träffa Lena, som det nu är bevisat att hon är störd! Ska iaf besöka skolböckerna idag, känns väldigt jobbigt sen blire träning.


ÄNTLIGEN, säger jag bara om matchen igår! Klar seger med 6-1. Tror det var den skönaste segern på väääääldigt länge, iaf säsongens skönaste! ;-)


Crack-up

Är nervös redan nu, hur ska jag överleva imorgon?! Skulle behöva träna min nerver lite grann...

Här ska det stå något bra, men frågan är ju vad?

Äntligen fredag! som jag har längtat. Att sluta 15.00 på en fredag är INTE ok! Dock vet jag vars jag kommer spendera helg i- I skolböckerna. Prov på tisdag i Stormaktstiden. Så nu är det bara att plugga in vad alla Kallar och Erikar gjorde i krigen och så. Konstigt nog tycker jag att det är intressant! ;-)(Har aldrig sagt att jag är normal...) Jag ska ha den bästa uppladdning man kan tänka sig inför matchen imorgon- PIZZA! Trodde inte mamma skulle gå med på det men med mina hundögon och mitt finaste leende fixar sig allting ;-) höhö Den är förresten okristeligt tidigt- Halv elva! Jag är inte konstruerat för att stiga upp 07.30 på en lördag. Så om ni inte kommer så förstår jag er! :-) Varför det inte blir någon styckeindelning vet jag inte, men jo juste- Jag vill vara lika cool som Ida anno 2008! ;-) hihi

Ska bara säga...

..att det här brödet är världens godaste! Har redan tryckt mig fyra stycken, och jag som inte brukar äta mycket bröd! ;-)


Grattis Isabell på 3-års dagen!

Gud vad tiden går fort, känns som det var nyss hon var nyfödd och inte kunde något nu är hon ju en liten människa! ;-) ♥



Det som är lite roligt att hon är så "lillgammal" av sig, hon tror att hon är så mycket större än vad hon är ;-)

En liten rolig händelse för någon vecka sen-
Jonas sitter och retar Isabell i soffan
I: Sluta Jonas!
J- Men jag gör ju inget. Men han fortsätter ändå
I: Om du inte slutar nu, blir jag RIKTIGT sur!!! hahaha, tänk er när en tre-åring säger något sånt! ;-)


Ska väl göra färdigt skiten....

Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?

Nyår förra året 09/10


Nyår nu år 10/11


Kanske inte bästa bilderna på mig, men ni ser ju mig iaf! Förändringar?! Lite kanske, men mest håret isf ! 


 

Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad

Vad jag har lärt mig? Inte överdrivet mycket faktiskt. Men månaden har ju inte varit så lång än så länge! ;-)


Dag 30 - din favoritlåt.

Gud vad svårt, men denna låt lyssnas flitigt just nu:


Fill me with the poison

Äntligen har jag landat på jorden igen efter resan, tröttheten har varit min bästa vän nu i veckan men vi har skiljt hos nu!  Drar några punkter om resan, blir en hel roman annars-
♥ Sjuk natthumor bla om håriga män. Har nog inte skrattat så mycket på länge!
♥Massvis med snack om väldigt mycket
♥ Sänghoppning klockan o1.oo
♥ En väääldigt jobbig promenad som de påstod vara 800 meter- Men jo tjena, kyss mig någonstans om det stämmer!
♥ Väldigt många tårar ner runna!
♥Sett endel filmer bl.a "The last song",men inte ett enda kortspel avklarat!
♥ Har varit och hälsat på parasiten i Östersund, om det är någon som blir magsjuk, SORRY!
♥ Sen då det väsentliga- 3 matcher
♥ Dåliga magar, tror det räcker att nämnas så ;-)
♥ Planering av utomlands resa- Lite sugen man blev, att försvinna från 30 MINUS och komma till 30 PLUS.
Har faktiskt varit en riktigt rolig resa, men dock utanför plan, på plan- Det ska vi inte ens prata om! Men på den lediga tiden har det varit riktigt skoj, kändes nästan som när man 14! ;-) Har till och med nästan varit nyttig under denna resa, bara en chipspåse avklarad! Brukar bli en per dag! Hoppas att Lina sätter in bilderna på fb, ni får nog ett gott skratt!

Skolan har nu börjat som alla vet, ursäkta uttryckt men FYFAN! Denna termin kommer inte bli rolig, lektioner exakt hela tiden, tidigaste tiden vi slutar är 15. KOMMER DÖ! Ska sluta klaga och tänka positivt istället, endast 5 månader till sommarlov!

Safe your tears

Jag orkar verkligen inte göra ett vettigt inlägg idag- Är så ini helvetets trött, längtar till min säng sjukt mycket! Men först blir det träning.Och om jag känner Stefan rätt blir det INTE en lugn träning. Nog för att det behövs... Så tjingeling
Ganska så länge sen, verkligen tur att jag lagt ner tankarna på en ny brunfärg uppe i huvve! ;-)

Dag 27 - Varför gör du sån här 30 dagar utmaning

Jag gör denna utmaning av två anledningar-
♥ Att ha något att skriva om som kanske är lite roligare att läsa än mina andra vanliga inlägg
♥ Och att jag läste i flera bloggar om den här utmaningen och tyckte att det nog skulle bli ganska kul att göra den! Men gud vad less jag är på detta nu ;-)

We are the champion my friend

Detta är komedi på hög nivå! ;-)






Haha,så jävla bra alltså, nya bandystjärnan?! ;-)


Dag 26 - Din favorit tid på året

Alltså alla årstider har sin tjusning, men sommaren är ändå liiite bättre! Varför- Sommaren är sommaren om ni fattar ;-) Man lever upp, man kan hitta på masssa roliga saker, man blir brun och det är varmt ute! Alltså jag gillar sommaren som årstid, men det jag gillar ännu bättre är det som händer under sommaren!





ÄNTLIGEN drar serien igång på allvar! Har ännu inte börjat packa- Som vanligt alltså, men det är ju luuugnt! Snart drar jag in till storstan för att köpa lite färdkost för att orka stå ut i bussen ;-) Ska väl slita mig härifrån och hoppas in i duschen. Ni får ha de bra, för det tänker jag ha, nog för att jag kommer vara nervös ungefär 99 % av tiden, men det är ju inget ovanligt! ;-D

Dag 25 - Vad jag skulle hitta i väskan

Jag använder aldrig väska, så vi tar min jacka istället som innehåller lite av varje, som är-

♥Busskort
♥Årskort för bandyn
♥Lypsyl,hårklämmor och tamponger
♥ Headset
♥Lite pengar för kaffe
♥Tuggummi
♥Mobil och nycklar
♥Gamla kvitton och skräp

Som ni ser har jag halva livet i mina fickor! ;-)


Part two

Märkte att jag hade missat nästan halva delen av årsresumé 2010, så här kommer det sista-

16.Vad önskar du att du gjort mer?
-
Det är nog att leva mer i nuet och inte tänka för mycket.

17.Tror du 2011 kommer bli lika bra?
-
Jag tror det kommer bli BÄTTRE!

18.Blev du kär i år?
-
Neppelinepp

9.Favoritprogram på TV?
-
Överlägset så vinner Grey´s. Men sen finns det flera bra serier, men de följer jag inte slaviskt som Grey´s.

20.Största musikaliska upptäckten?
-
Det jag har börjat lyssna mycket på nu på senare tid är Nickelback och Martina McBride! 

21.Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
-
Först gjorde jag praktik på brandstation där det bjöds på fika, sen på kvällen med släkten

22.Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
-
Ja, allting kan altid bli bättre. Man är ju aldrig 100 % nöjd över allt!

23.Har året 2010 varit bra?
-
 
Den frågan har ju varit varit förut, men året har varit riktigt bra, även fastd et alltid kan bli bättre

24.Vad fick dig att må bra?
 
Familj och vänner, även vissa händelser

25.Vem saknade du?
Början på året var det bara matriella saker. Sen i slutet även en kär vän!

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra

Hahaha, årets video?! ;-) Men lite muskler finns hos mig faktiskt. Men hörni tro bara inte att det är inlägget är seriöst, är nog bloggens historias mest ironiska :-) (Kan ju inte säga årets när det bara har gått några dagar)


And the very next day you give it away

Nu har man firat ut det gamla och in det nya. Var en ganska bra kväll så länge den varade- Bra sällskap och god mat. Då kan det inte gå så mycket fel, inte från början iaf.. ;-)
 Alltså det känns som sjukt att 2010 redan är slut, men jag tror ändå att 2011 kommer bli ett bra år-

♥ Jag och näst intill alla kompisar blir 18 år! I teorin ska jag bli vuxen,men i praktiken känns det ganska avlägset! ♥Körkortet kan fixas, nog för att det är en bra bit tills dit.
♥ Och förhopppningsvis har jag fixat mig ett sommarjobb så att jag tar mig utomlands.
♥ 
Sen när detta år är slut så är det ENDAST en termin kvar till jag har suttit färdigt på Furuhedskolan. LOVLEY!



Dag 23 - Något du längtar efter för mycket
Jag längtar nog inte efter något för mycket, men på torsdag kväll så drar vi neråt landet för äntligen ha match! Har varit ett alldeles för långt uppehåll för min smak, så det är väl det jag längtar efter just nu. Men för mycket? Nää



Dag 24 - Kläder jag du bar på idag
Just nu har jag inga kläder på mig alls, mer än en stor T-Shirt. Men jag har planer att dra på mig ett par rosa byxor från Gina och en svart tröja från H&M! Om ni hoppas på bild, hoppas ni för mycket!

Och hörni dra på trissor så har jag endast tre veckor försenad eller något sånt fotat en bild på mig själv. So here you got 


Jag har förresten tagit bort min effektslinga, ÄNTLIGEN! Nu blir det inga experiment på länge, kan jag lova er!

Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra

Vad som gör mig annorlunda än alla andra? Ingen aning, egentligen borde någon annan svara på detta, men jag gör ett försök.

Det stora grejen tror jag som gör att jag inte är som alla andra är att jag inte bryr mig så mycket vad andra tycker om mig. Att om de tycker jag är gapig och låter för mycket och säger det-Varför ska jag bry mig?! Tråkigt att de tycker det, men om jag vill låta så gör jag det! Såklart att jag är tystare när det behövs, men om jag blir högljudd i ett samtal, so what?!

Sen en annan grej är att jag tänker på ett annat sätt än de flesta. Som att jag tänker i andra tankebanor än resten av jordens befolkning. De negativa med detta är att folk speciellt de som inte känner mig så bra missuppfattar mig och inte fattar vad jag menar. Oftast har jag rätt, tycker iaf jag! ;-) Dock är det positivt om någon skulle fatta det

En till sak som kanske inte gör mig annorlunda men som är lite ovanlig är att om man skulle på mig i ett samtal om något oväsentligt så skulle nog många tro att jag är en riktigt blåst blondin, men faktum är att det verkligen inte stämmer in! Inte för att skryta men hjärncellerna sitter på rätt plats där uppe hos mig ;-)

Sen har jag en viss tendens till när jag ska klä mig lodis, så har jag oftast en väldigt fin färgkombination- Det är tur att det inte finns bevakningskameror på Ip, för annars skulle de tro att någon hippie har rymt från 70-talet. Men det gör inte att jag Är annorunda, bara att jag SER annorlunda ut!

Har jag rätt?


This is the way you left me, I´m not pretending

Jag hade ju som planer att skriva om året som har gått men att bara skriva en text kommer bli förjävligt tråkigt att läsa rent ut sagt så det bli en liten lista istället!


1.Nämn en positiv sak från 2010?
- Oj, alltså det har ju hänt massa positiva saker men en sak som inte kanske är en sak är då Sommaren 2010, den var väldigt positiv!

2.Finns det någonting du ångrar med 2010?

-Jag ångrar saker näst intill varje dag så JA!

3.Lärde du dig något nytt under 2010?
-
Massvis. Både om mig själv, om andra och praktiska saker

4.Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
-
Flera saker! Rest själv, saker jag lärt mig och då SM-GULDET!

5.Höll du några av dina nyårslöften?
- Jag hade det gamla vanliga-Börja leva nyttigare blabla. men sket sig redan på nyårsdagen typ

6.Dog någon som stod dig nära?
-
Nära och nära, det kan jag väl inte direkt påstå

7.Vilka länder besökte du?
- Spanien och Finland då men har även spenderat några timmar på Zurich flygplats och Dusseldorf(Schweiz och Tyskland). Men det kan jag inte riktigt kalla ett besök!

8.Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Det finns ju alltid saker man vill som man inte har fått eller vill ha mer av. Mycket vill ha mer

9.Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Endast ett datum, det blir svårt men då tar vi 20/3- Studenternas och SM-final och GULD!

10.Vad var din största framgång 2010?
2010 har varit ett ganska bra år, men någon speciell framgång typ ett jobb har inte hänt mig.

11.Bästa köpet?
I klädesväg vet jag inte. Men resorna till Gbg och Riina och resan till Sthlm har varit riktigt bra!

12.Vad spenderade du mest pengar på?
-
Kläder och skitsaker definitivt

13.Gjorde någonting dig riktigt glad?
-Vännerna gör mig riktigt glad nästan alltid men även att skolan har gått bra.

14.Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
-
Oj no. Såna här frågor gillar jag inte när jag inte är någon musiklyssnare, så vi skippar den. INGEN KOMMENTAR!

15.Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
-Jag vet inte riktigt men jag har haft ett jämnare humör än föregående år, ingen berg-och-dalbana!

Snipp snapp slut då var 2010 slut ;-)

Dag 21 - en bild av något som gör dig glad




Mat alltså! Bild google


RSS 2.0