Happy New Year allesammans!

Äntligen behagar sig blogg.se att fungera. Det var på tiden! Tänk att det är sista dagen på 2010?! Det känns som att det var igår som man firade nyår 2009. Året har bara svischat förbi, men som tur har året varit i överlag riktigt bra! Kanske jag till och med knåpar ihop ett inlägg om året som har varit. Har ju jullov just nu så tiden finns då, men om orken finns,det är en stor fråga!
Nu ska jag strax slita mig från datorn och bege mig och min familj till IP. Isabell ska premiäråka för första gången! Kommer nog bli stor underhållning ;-) Känner att man kommer få ett gott skratt!

Dag 19- Har du ett smeknamn och varför?
Yes, det har jag. Iaf bland mina kompisar-Jenfi lyder namnet! Varför? Jennifer är ju väääldigt långt och jobbigt att säga så de höll på och klura ut ett smeknamn till mig på konfan och Jenfi blev det. Sen dess lever det kvar,och de flesta säger det oftare än Jennifer :-)
Men det roliga i detta ämne är att t.o.m mamma har börjat säga Jenfi. Så när hon skriker Jennifer, då är det fara på färde och bäst att gömma sig! ;-)

Dag 20-Vem skulle du kunna vara tillsammans med/gifta dig med i framtiden?
Hahahaha, årets bästa kategori!! Eeellleer?!  Jag är ju inte tillsammans med någon just nu och jag är ingen kändisstalker, så vem jag ska stå vid kyrkaltaret har jag inga tankar eller planer på!


J*vla Helvetets skit

Tänkte för än gångs skull sätta in lite bilder och göra ett ordentligt, men tror ni inte bloggfan laggar som satan?! LITE LESS PÅ SKITEN!!!!!!! Sorry, men hatar när inte saker inte fungerar som det ska speciellt datorhelveten! Kokar inombords och vill skrika som en liten unge! Aja, får väl försöka fixa det imorgon, då kommer också kalendern -Går inte att hämta vad dagens är. Helt otroligt att det ens går att skriva...

Vi ska sjunga hela dagen Isabella

Vet inte riktigt vad som hände i förra inlägget,när det mitt i allt blev pyttelitet. Men om ni inte ser får ni väl leta fram ett förstoringsglas! :-) hihi

Ingen träning idag, jag som hade massvis med energi idag!  Har varit sugen att fara och springa ett döööjobbigt pass, tänk att känna sig helt slut när man är färdig och vara jättestolt över sig själv att man faktiskt sprang färdig fast man var helt slut och det enda man behöver tänka på är stegen och andningen.MMMMmmmmmm! :-) Finns dock 2 problem som omöjlig gör detta- Det är 24 minus ute och 1 meter snö ute. Tänkte ha kvar lite grann av mina luftrör..
Var på stan idag, bokade en färgning på Klippservice så jag äntligen kan ta bort min snygga effektslinga. Var även på banken, fick vänta 45 minuter på min tur. Himlars tur att jag inte hade bråttom!
bild google

Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har

Det finns massvis med saker jag vill göra innan jag dör. Vissa är ganska självklara som att flytta hemifrån,klara skolan,,ta körkort, skaffa familj och att må bra.
Några av mina drömmar/mål i livet jag har, som ska vara gjorda innan jag dör:
*Att skaffa ett jobb jag trivs med. Förhoppningsvis inom vården. Trivs verkligen på sjukhus.
*Att hinna bo på ett annat ställe än Kalix. Skulle kunna lätt kunna bo i Uppsala och studera där.
*Ett annat lite mer udda dröm jag har är att jobba utomlands, och då menar jag inte som bartender eller au pair. Utan i ett behövande land/ställe, som volontär eller något militärliknande. Inom sjukvården någonstans eller i fredsbevarande syfte.
*Resa mycket, bl.a London,USA och Thailand skall besökas!
*En sak jag SKA göra innan jag är död är att jobba för hemlösa/ensamma på julen,att ge mat och närhet till dem som behöver!(LÅter klyschigt)
* TJÄNA PEMGAR- Att inte behöva tänka på vad man köper hela tiden och varför. Men har nog satsat på fel karriär, man blir inte rik av att torka gamla i rumpan...

Dessa mål/drömmar är mina mest väsentliga,sen finns det ju mindre saker som att bandyn ska gå bra, att få en lika rolig sommar som förra och skaffa ett sommarjobb.
Men sak som är nästintill viktigaste just nu är skolan- Jag ska satsa på skolan till 110% för att få bra betyg och kunna bli vad jag vill. Mina betyg ska inte sätta stopp för mina drömmar och min utbildning!

Dessa är mina mål/drömmar just nu, men om jag känner mig själv rätt så är de nog ganska ändrade om ett tag! :-)

I can still recall our last sommer


Stairway to heaven

Nu var julen år 2010 över. Det jag har gjort under julen är ätit och öppnat paket. Men drar väl dag för dag.
Julafton- Som vanligt Kalle Anka klockan tre. Sen iväg till Farmor och Farfar och fira jul där med pappa. Mysigt,trevligt och god mat! Är faktiskt riktigt nöjd med paketen iår, allt är användbart för än gång skull.

Juldagen- Övningskörde till mamma för första gången på länge, gick riktigt bra!  Sen kom Mormor och Anders och vi firade "jul" men Oxfilé och potatisklyftor. MUMS. Sen ännu lite mer paketöppning och ännu mer mat. Tror att jag aldrig har tryckt i mig så mycket mat.

Annandag jul- Var och jobbade på Kalix match. Riktigt bra Annandagsmatch- Vinst till Kalix. Sen hem till ännu mer bandy, Sandviken- Broberg. En liten rolig detalj- De intervjuade Sandvikens målvakt och de frågade om hur långt han kunde kasta. Han svarade "Ett bra kast blir från straffpunkt till straffpunkt". Och jag ba: Visst! Om jag kastar så är ett bra kast från straffpunkt till straffpunkt på en sjumannaplan! Dålig eeellleeer?!

Idag- Till Luleå med Ida och Lina, Adde och petter var även med på mellandagsrea. ALDRIG MER! Fyfan vad mycket folk och sjukt lite snygga kläder. Det som for hem till min garderob blev endast en baströja,ett par örhängen och ett diadem. Storshopping alltså! ;)

Resultat- En mysig,slapp och MÄTT helg! Tror även att jag byggt upp ett beroende av julmust.... Förresten gud vad less jag blir på bloggen, att styckeindelningen inte fungerar är med regel än undantag!

Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

Det som skulle vara lite coolt och byta liv med skulle vara någon kändis som Paris Hilton. Tänk att kunna köpa allt utan att tänka på vad det kostar! Även fast hon har ganska kass stil.Och nog skulle det vara lite roligt att prova vara kändis över en dag- Att vara i blickfånget, stå i centrum och alla vill vara dig till lags ;)

Bild google

Dag 16-En annan bild på dig själv


Inte årets bästa bild, men en bild iaf! :) Imorgon kommer även en bild på rummet och på mig själv som är lite bättre. Kanske lite julbilder på syskonen Lindbäck/Nordström!

God Jul

Vet ni vad jag fick göra som jag har väntat på i typ två års tid, jag fick klippa Jonas heller rättaresagt snagga honom! Tror jag inte gjort något sådär roligt på länge- Se hårtussarna lossna när jag körde med maskinen ;-)
Sen spelade jag ju som vanligt Bingolotto, men i det dära skitspelet vinner man ju såklart inte! :( Var även på eftermiddagen och slog in en jäkla massa paket på Team, men tiden gick fort iaf! Pratade med bästaste Riina igår- Du ska veta hur trevligt det är att få prata med dig,även fast det blir alldeles för sällan! Att vi fortfarande kan prata om allt och inget även fast vi inte träffas på nästan fyra månader! ♥

Dag 15 - Rädslor

Jag är rädd för flera saker,vissa är ganska personliga och djupa om ni fattar och andra är ganska ytliga.

Ormar- Jag är LIVRÄDD för dessa djur. Rädslan sitter inte i hur deras mun är- Att de har värsta tänderna utan hur deras kropp är utformad. Att de ålar sig fram och ser så snirkliga ut. Kroppen ser hal och blöt ut och att om man skulle röra i din skulle man känna allt som finns inne i den. De värsta ormarna är de JÄTTESTORA som boaormarna  för de ser som "geggiga" och slemmiga ut! Det är svårt att förklara men får bara rysningar av att sitta och beskriva de! Jag var inte rädd för ormar förr, men efter jag såg ett ormprogram på tv blev jag livrädd för de!

En annan rädsla jag har är-Misslyckande/visa mig dålig- Jag kan inte göra saker seriöst bland okända om jag vet att jag är dålig på det. Jag måste skoja bort det. Det känns som att de ska tycka jag är dålig som inte kan/fattar en sak och om jag är seriös så har jag ju försökt utan att lyckas, då kan jag hellre skoja bort det och göra det dåligt för då har jag inte gjort allt för att klara av det.

Inlåsning- En rädsla jag är att att bli inlåst speciellt på offentliga toaletter. Att jag går in på en helt själv och sen får jag inte upp den, USCH! Tänk att behöva sitta där och skrika och ingen hör man. Gör det inte frivilligt men måst man så måst man. Det går ju inte att inte gå på toa men sitter livrädd hela tiden och undrar om jag får upp dörren när jag är färdig. Efter en gång när jag var ganska liten blev inlåst på en toa, det är nog därifrån jag är rädd.

Jag vet att jag lovade sätta in en bild på mitt rum och det har inte kommit en bild på mig ännu, men SKA göra det någon dag!



Dag 14 - Vem är jag

Vem är jag?! Ja ni, det är en väldigt bra fråga.

Men jag heter ju som sagt Jennifer Charlotte Lindbäck. Är än så länge bara 17 år, men ska förhoppnigsvis bli äldre. Fyller dock år alldeles för sent på året- 11 oktober. Det är bra när man är äldre men i den tiden i livet jag lever nu, när du VILL bli äldre så är det inte så jätte possitivt.
Bor i Risön i ett blått/vitt hus med min pappa, det här det känns som hemma. Har bott i detta hus i näst intill mitt hela liv. Sen bor jag även i Kalix med mamma. Har bott där några år, känns i inte lika hemma fast det är hemma :-) Har förövrigt en bror och en halvsyster(fult ord, hon är ju hel! ;-))

Går andra året på Omvårdnads trivs faktiskt där. Gillar att ta hand om människor som har det svårt och är sjuka. Veta att man gör någon nytta och se tacksamheten när de blir friska. Tillbaka till ämnet..
Gör väl det vanliga på fritiden-Tränar,umgås,skola. Bandy tar upp väldigt MYCKET av min fritid på vintern, men inte mig emot!

Som människa är jag oftast på bra humör. Pratar nog lite för snabbt ibland-Munnen öppnas före hjärnan har tänkt! Vill vara alla till lags, speciellt vänner och personer man inte känner så bra. Är otroligt bestämd när jag vill något och jag kan vara lite dumtjurig. Går nog lite för långt för att vinna ibland.
 Är rädd för väldigt mycket-Ormar,misslyckande bl.a. Tänker lite för mycket ibland, oftast är tankarna typ" Hur kunde jag säga sådär, nu är säkert hon jättesur/ledsen/arg och inte vill prata med mig igen" Väldigt onödigt för ger mig bara dåligt samvete och oftast är tankerna fel!
Har ett skal om mig för att ingen ska kunna komma nära i på mig och se mina känslor helt och hållet. Det är väldigt få som har klarat av och komma innanför muararna.

Som bäst trivs jag bland mina vänner där jag kan vara mig själv och ingen missuppfattar mig-Tror att jag är gapig och pratar för mycket. Egentligen är jag ganska blyg av mig bland okända och säger inte så mycket. Men bland människor som jag känner håller jag inte inne med något, om det är inte är jättedumt.

Jag vill ha fart i livet, vill vara på stående fot hela tiden. Vill ha saker att göra hela tiden, inte bara slappa. Jag har också massvis med saker jag vill göra med mitt liv och många är vanliga saker men några tror jag faktiskt få tror att jag skulle vilja göra! :-) Men en sak som jag alltid gör, oftast obemärkt är att planera. Brukar gör ett schema av dagen i huvudet även fast jag inte har mycket att göra. Men jag är en kontrollmänniska ut till fingerspetsarna så kontrollen måste finnas där, för att jag inte ska tappa kontrollen helt över mig själv och mina känslor.

Det är lite vem jag är, om jag fortsätter skulle detta inlägg bli väääldigt lånt. För när jag väl börjat så slutar jag inte! ;)

Dag 13 - en bild av ditt rum

Har ingen bild som vamligt men jag LOVAR att jag fotar en bild på rummet hos pappa och sätter in den imorgon. Bild på rummet hos mamma kommer när jag kommer dit!


Jullov idag! Så här värd av ett lov har jag nog aldrig varit. Har kämpat som ett djur sista veckan och det har lönat sig, som Julia har hört några gånger ;-)

Även hunnit med en masa julklappsinslagningar idag, om jag ser ett till ofärdigt paket så spyr jag!
Far för övrigt igår på stan och köpt färdigt mina paket. Bästa paketet är till farfar, helt oslagbart!- En jaktdagbok., och nu tänker ni säker, WHAT, det skulle jag bli grymt besviken på. Men om ni skulle ha skog/mark och älgar i hjärnan ungefär 20 timmar per dygn så skulle nog paketet kännas helt ok!

Fick även matersättningen idag. Väääääldigt bra ska jag säga er, nu ekar det inte lika mycket i börsen ;-)

Dag 12 - Varför började du blogga?

Från början var bloggen ett svenskaprojekt och jag HATADE verkligen att uppdatera och hade inget att skriva om(tyvärr håller det i sig). Först hade jag planer att ta bort den direkt det var färdigt. Den tanken har slagit mig massor med gånger eftersom men på något sätt så tycker jag ibland att det faktiskt är kul att blogga och skriva av mig! :)

Idag är en tråk-blogg-dag så därför sätter jag punkt på inlägget nu.


Kalender 2010

Gjorde ju inte kalendern igår, så båda dagarna kommer idag ist!

Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Jag lyssnar väldigt lite på musik, speciellt när jag har bytt telefon för i min förra fanns alla bra låtar. Men sätter in några iaf som är minnen för mig! :-)















Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner

Lite roligare än när man bara står där och fakeler.








Monday morning

Riktigt bra dag idag faktiskt, humöret har varit på topp näst intill hela dagen. Och att jag spikade psykolgiprovet gjorde ju inte dagen sämre! :-) Jag har aldrig spikat ett prov förut, och det första jag gör det på är ett PSYKOLOGIPROV!

Kom då hem från Stockholm igår- Blev inte sönderspräng ;-) , men  ids inte skriva värsta romanen så drar lite punkter-

♥ Lite shopping dock bara från Gina. Undra hur jag tänkte dära?!
♥Lite sightseeing och kändisspaning. Resultat- NOLL
♥ Varför stressar alla stockholmare ner till tunnelbanan när de ändå måste vänta på den där nere ist?
♥Låååång väntan på flygen
♥Bott med massa fackmän och chefer. Passade verkligen in där :-)
♥Insett att det inte skulle vara så dumt attt bo i en stad som är liiite större än Kalix!
♥ Varit till Skärholmen och insett att det var det sämsta shoppingcentret jag varit på
♥ Har för ovanliglighetens skull inte köpt något onödigt iaf!


Fick även lite ångest över min framtid, eller bristen på planering av den när Ida sa att hon hade ställt sig bostadskö!!!! Men man ska ju leva i nuet....

Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna

Jag har nog inte gjort så många goda gärningar för andra i veckan. Jag är alltid snäll istället ;-)'

Men någonting jag faktiskt är stolt över är att jag har gjort bort det mesta av mitt skolarbete INNAN sista minuten. Har suttit med skolarbete från klockan 13 till 20, men nu är det gjort och det är sååå skönt. Är lite stolt över mig själv att jag är så välförberedd för ett prov! ;-) Att inte behöva sitta tills mitt i natten för att klara av ett G, nu har jag faktiskt chansen till högre betyg- STOLTHET
Guuud vilket tråkigt inlägg,men roligare kommer kanske snart!

Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför

Jag har väldigt många mål som jag ska hinna med i livet innan jag har blivit allt för gammal och gaggig. Men dessa ska inte upplevas/utföras denna månad, men trots allt så byggs grunden upp just nu för att kunna utföra de!
Men målen för denna månad som halva redan har gått är först och främst att fixa alla prov som kommer nästa vecka. Att fixa bra betyg. Men även att ta tag i min träning och göra det seriöst- Fortsätta även fast det är lite jobbigt eller går dåligt. Nu ska även mitt sparande bli bättre- Jag SKA till utlandet !
Dessa är mina mål för månaden!, kanske inte så roligt att läsa för mig men viktigt för mig!

Så här känns det ungefär för mig just nu. Fick veta idag att vi har prov på tisdag, Katching!! Eller kanske ändå inte..
Även matteprov på tisdag och Psykogiprov på måndag, det ska kännas att man lever. Tur iaf att man får lov på onsdag.
Om ni vill vara snälla mot mig så kan ni gärna köpa plastpåsar av mig! Tack på förhand

Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig

Den som har störst inverkan på mig är nog min familj och vänner. De finns alltid och där och kan påverka mig och stoppa mig när det behövs! ;-)
Nu är det ju så att jag aldrig fotar men bjuder iaf på en bild på mina "kära" syskon! :-)

Dag 06 - Favorit superhjälten och varför

Om Bamse verkligen är en superhjälte, är jag osäker på men jag gillar han så han får vara min superhjälte.Varför- Han är är alltid snäll mot de som är snälla tillbaka.Sen slåss han ju inte. Och vem skulle inte bli starkast i världen genom att äta lite honung?!




Tisdag idag ,så endast en dag kvar av skolveckan. SKÖNT! Far ju till Sthlm på torsdag. Nu har man även fixat lite julklappar. Bara Jonas,pappas och farmor och farfars kvar. Men det fixar jag i storstan om jag nu inte blir söndersprängd!
Blir nog inte att uppdatera tills på söndag förutom kalendern då. Men det är ju inget ovanligt med att det är snålt med uppdateringar! :-)

Dag 05- En bild på en plats jag har varit på

Denna bild är tagen på Studenternas i Uppsala.  Ett väldigt lyckligt minne som alla fattar! ;-) Dock var inte livet en dans på rosor hels helgen. Dålig i magen på resan dit, känner sig någon träffad?! ;-)


Dag 04-En vana jag önskar att jag inte har

Den vana som skulle skippas helt är att jag biter nagelbanden. Är otroligt fult när det har bildats småsår efter jag har bitit/dragit loss skinn från nagelbanden. Det är ju inte så jätteskönt heller när skinnet är borta! Men det går verkligen inte att sluta!

Dag 03-En bild på mig och mina vänner

Dessa är de enda bilderna på denna dator,men sammanfattar läget ganska bra ändå,även fast några fattas! :)

Snälla tomten...

ADIDAS SPO WB JACKET BLUE

To save me from tears

Usch vilken pissdag det var igår... Var tvungen att gå ut från matten för att inte börja gråta. Så att nämna torsdagen som pissdag är helt RÄTT!

Dagen idag har varit betydligt bättre. Först sovmorgon till 09.50, sen stod matning på schemat. Tyckte att både jag och Ida skötte oss riktigt bra som dementa 90-åringar :-) Sen blev det stan med Ida och Julia, för julklappsshopping. Gick väldigt bra om ingen ska få något. Alltså NADA. Blev iaf en laxmacka och julstjärna från Lyktan <3 mums fillibabba :-) Och till middag kinamat, dagen kan inte avslutas bättre!

Förhoppningsvis får jag även lite mer julstämning imorgon. För ska nämnligen baka pepparkakor hos farmor. Jag har näst intill inga traditioner- Firar inte midsommar heller påsk på något särskilt ställe och jag har firat julafton på flera ställen i min livstid men att baka pepparkakor hos farmor har jag ALLTID gjort. Kommer nog aldrig bli för stor för det :-)



Dag 02- Meningen bakom mitt bloggnamn

Jenniferlindbeck.blogg.se valdes när vi skulle skriva blogg för skolan så det är inte det mest genomtänkta namnet, men jag heter ju Jennifer Lindbäck så det är ju lite självklart. Men man ka ju inte ha ä i webbadresser så tog e istället. Hade varit snyggare med a nu så här i efterhand, men skitsamma :-)

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.

Har ingen nytagen bild så den får komma någon annan dag, men 15 olika faktan kan jag väl klura ut.

1.Jag har en väldigt konstig matsmak. Älskar potatis och Julstjärnor!
2. Har ett jäkla humör. När jag arg ska ni akta er!
3.Jag är inte så stark i psyket som många kanske tror. Tänker alldeles för mycket och för ofta.
4.Har för bara ungefär 1 månader insett att jag har valt rätt i mitt gymnasieval. Äntligen!
5. Skulle aldrig kunna skryta seriöst om något jag är bra i, när nog annan som har svårt i det sitter med mig.
6.Min vinnarinstinkt är ibland lite för mycket. Jag skulle kunna offra mycket för att vinna.
7.Självdiciplinen är dock väldigt låg, behöver någon som piskar mig :-)
8. Är väldigt reserverad mot nya människor, speciellt mot personer i min egen ålder.
9. Jag är väldigt svår att lära känna ordentligt.
10. Känslor är verkligen inte min grej.
11. Jag älskar att läsa böcker,när jag väl börjar kan jag inte sluta.
12. Har oootroligt många drömmar/mål om livet när jag blir äldre- Vad jag vill uppleva och uppnå.
13. Trivs väldigt bra att vara på sjukhus och ta hand om människor.
14. Många uppfattar mig nog som ganska gapig, egentligen stämmer det inte in så bra.
15. Har glidit igenom hela högstadiet på ett bananskal, utan att göra allt för mycket men prestera ändå.

Intressant?!


O helga natt

Har tänkt göra som alla andra i bloggvärlden just nu- Göra en dagslista. Kanske inte årets mest kreativa idé men nu har jag en anlednig till att blogga varje dag och kanske lite roligare inlägg att läsa!  Enjoy :-)

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - Vem är jag
Dag 15 - Rädslor
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Kläder jag du bar på idag
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.

Är jag född i fel tid?!

Allmänt om vågen:

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, shopping, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.

Positiva karaktärsdrag
: behaglig, romantisk, vänlig och diplomatisk.
Negativa karaktärsdrag: flirtig och vankelmodig.



Hittade det hära på Evve.J´s blogg, inte fan stämmer det. Sen när är jag öppenhjärtig,romantisk och flirtig?! 
Och fattar för fort beslut istället för att behöva en spark i rumpan för att något ska hända :-)

Julen är här och lyser frid på jorden

Ville bara säga att det endast är tre veckor till julafton,ifall ni har missat det. Jag som inte ens känner någon julkänsla. Måste ta och baka lite lussekatter så fixas den nog. Men lite längtar jag ändå. Julklapparna, maten,klä julgran och sist men inte minst julmusten.
LOVE IT


RSS 2.0