You can call me manboy

Första skoldagen på väääldigt länge. Roligare saker har jag väl gjort men nog gick det. Dock dans på idrotten,inte riktigt min grej :-) Taktkänslan är inte i landslagsklass

Det blev överraskningskalas för Frida i lördags. God mat och bra sällskap, så kvällen var bra! Tog det väldigt lugnt, skönt faktiskt.

Isabell sitter och sjunger "Manboy" och "Monday Morning", hon är sååå bra! ;-) Bildbevis kommer, om jag bara klurar ut hur man gör! :)



Rörigt inlägg men ids inte lägga mer energi bakom den än så. Ska gå och vika tvätt och sen läsa min engelska bok... Trevlig måndagskväll...

Jennifer 8 år! :-)

"Jag har varit med Ida och Mia.
Vi lekte position X.
Vi gömde oss i en buske.
Hendric var spanare.
Vi blev smygfilmade en gång.
Det var roligt."


When I was a young boy

Sitter och tittar in alla bloggar jag kan komma på endast för att slippa sätta igång med skolarbetet. Men måste, helst nyss..

Praktiken tog slut igår :( Kommer sakna det.
Man blir överlycklig när någon patient dricker upp en näringsdryck, kan börja gå med rullator eller kan gå på toa själv. Normalt?! Blir lite yrkes(praktik)skadad..

Har förresten bokat en Stockholms resa i december. Har inte varit där sen jag var typ åtta, så blir nog bra.


Bild google


Känner ingen tvekan

Sorry för very bad uppdatering! Livet knallar på som vanligt, praktik-träning-mat-sova-tv. Mycket mer än så händer inte just nu. Praktiken tar slut på onsdag.BUHU! Trivs där som fisken i vattnet, skulle kunna vara där några veckor till!
På tal om sjukhus så var jag och Ida och såg på en operation. ASCOOLT! Det var jäkligt intressant, inte ett dugg äckligt faktiskt. Tittade efter både om det fanns sopkorg om jag ville spy eller hur jag skulle kunna gå ut om jag blev svimfärdig! :-)
Haft seriepremiär idag. Gick helt okej för mig faktiskt, även fast jag var nervös. Som vanligt alltså,,, Jag hade svinskoj på plan idag, glädjen att spela bandy finns igen! Big smile på det!. Mitt huvud känns dock inte riktigt ok. Inte för att det någonsin har varit det men nu är det ännu sämre. Men det tänker jag faktiskt skita i, rent ut sagt, för i morgon har vi match igen! :-) Vila får man göra i graven


It's so over

Orkar inte uppdatera just nu, ni ser ju när det kommer. Lever i ett töcken av trötthet

pocket of sunshine

Alltså det hära med att stiga upp 05.30 är inte okej för mig.En död Jennifer är resultatet.
Tur att det inte är så mycket folk igång den tiden när jag går till praktiken. My style idag var urtvättade Team Sportia-byxor,vinterjacka, mössa och uggs som skulle ha slängts för lääänge sen. Pricken över i:et är zombielocken över ansiktet. Sooo fashion!

Har förresten tagit blodprov för första gången i mitt liv på en "riktig" människa idag. Tjoho! :-)

Har praktik i helgen så missar både fredags och lördags träningen, så måste verkligen ut och röra på mig idag. Är sugen på en springtur, men skippar nog den idag. Att springa i 15 minusgrader är nog inte riktigt hälsosamt för mina lungor och hals.




bild från google

fallen angel

Hade ju planer att göra en effektslinga i håret. Tyvärr gjorde jag det också... Ides inte vänta till mamma skulle ha tid och göra den så tänkte att det inte skulle vara så svårt att göra det själv. Inte den smartaste tanken jag har haft!
Sagt och gjort, jag gjorde den själv med en röd färg och resultatet blev en fet LILA slinga som är typ halv sidan. Åh fy fan säger jag! Så nu sitter jag med gult hår efter blekningen med en fet lila slinga...Vackert.... Tur i oturen att vi har tre veckors praktik kvar tills jag ska visa mig i skolan.Om ni får bildbevis,det är högst osäkert
Såg Beck "levande begravd" igår, gud vad läskig film. Trodde att jag skulle få en hjärtattack heller något liknande. Men se den, den var riktigt bra! Den är inte som någon annan Beckfilm.More action,you know!
Har även ätit chainisfood(? Hope you understand what I meen) idag, satt utomordentligt! Köpte även ett par nya skridskoskydd- Typ 25'e paret ;-)

Får nästintill damp på datorn, den vill fortfarande inte dela upp texten!!!!

Kom och ta mig långt härifrån

Hemma efter årets sista barmarksträning. Det är högst osäkert om jag kommer upp från sängen imorgon bitti!
Har även fixat min utväxt idag. Det var på tiden! Tror nästan att jag ska göra en effektslinga eller liknande, mitt hår är väldigt tråkigt just nu. Förslag mottages,tack!
Nu har jag inget mer intressant att skriva, så byebye. Vi hörs någon gång i framtiden! :)
Styckeindelningen vill inte samarbeta med mig just nu, men låtsas att ni ser det!

RSS 2.0