Välkommen till vår verklighet

MUCK!! Så var GMU`n genomförd! Det har varit 3 månader som nästintill är de bästa i mitt liv! Jag har lärt mig så mycket, inte bara hur man blir en supersoldat och skjuter med en AK5 utan också om migsjälv. Man har utvecklats så otroligt mycket, både fysiskt och psykiskt. Mitt skallben har växt flera centimeter- Allting går, bara man vill. Det omöjliga tar bara lite längre tid.
Jag har insett hur jag och hur andra fungerar. Man kan faktiskt släppa människor nära inpå sig fort, alla kommer inte såra och svika dig Jennifer Lindbäck!
Jag trodde inte att jag skulle bli så sentimental som jag blev när jag skulle säga hejdå till alla.. Pluton 23 har varit min lilla familj under dessa 3 månader. Vi har bråkat,skrikat,skrattat,umgåts och framförallt hållt ihop i vått och torrt! Sen att inte kunna träffa dessa var eviga timma- SJUKT!
 
Jag behövde verkligen den hära tiden, innan dess så stod jag och stampade på samma plats i livet. Jag har fått mera insikt vad jag vill och behöver för att må bra och trivas. Livet i Kalix är inte det perfekta, jag behöver något mera. Just nu har jag inte det och jag är en bit ifrån det men jag kommer att fixa det någon gång!
 
Just nu känner jag mig helt tom, jag är tillbaka i det civila mörkret för ett tag framföröver iaf. Välkommen tillbaka mitt händelselösa liv, ja jag är bitter och less! 
 
Men ett steg i riktningen att leva som jag vill är att jag fått anställning som GSS/T på Pansarskyttekompaniet på I19!! Så i maj dras uniformen på igen! :-)
 
 
 

RSS 2.0