Om du är rädd för att vinna har du redan förlorat

Om sisådär 17 dgar kommer jag spendera helgen för lite sm-tittande! Helt ok! :-)


Here I am, in a glory night

"Tyvärr har ett problem uppstått-Inspirationen är trasig.Därför kan bloggen ej uppdateras för ögonblicket.Vi återkommer när felet är lagat. Exakt vid vilken tidpunkt det sker kan vi inte säga. "

Why do you dont get a job?

Ingen match i helgen, är ju som alla vet ganska mysigt kallt ute. Alltså bli det en göra-inget-helg. Ganska skönt att få sova ut iaf! Men jag hade gärna spelat nu, nu måste jag gå nervös minst 2 veckor till! ;-)
Förresten den hära kylan är inte okej. Visst en dag eller så men inte en vecka!

Jag kan inte få till ett vettigt inlägg just nu, mina tankar far runt i hjärnan som en liten fågel. Kan inte få någon styrsel på de. Jag blir irriterad på de, för de är aldrig positiva. Jag vet att jag tänker för mycket, och jag tänker att jag ska sluta, men det gör att jag bara tänker mer. Visst att jag försöker avbryta de och tänka på något annat men de kommer alltid tillbaka. Det är därför jag älskar att gå sova supertrött för då somnar jag direkt istället för att börja tänka på allting.
Jag tror att få tror detta om mig, att jag tänker mycket. Att jag är väldigt impulsiv av mig, att jag pratar innan jag tänker, att jag ofta är nöjd med det mesta, att jag vet vad jag vill och osv.

Och visst är det så, jag tänker inte före utan efter. Då kan ni tänka att det är lite jobbigt att alltid tänka- Varför sa jag så?/Tänk om hon/han tog illa upp nu?,Varför gjorde jag så?, Varför räddade jag inte den bollen?, Jag är nog inte nog bra trotsallt...

Men jag tror att säkert alla mer eller mindre tänker någon gång tänker negativt. Bara det inte blir för mycket och att man kan skjuta bort tankarna. Det är liksom det som är problemet..


Oj vilket tjorvigt inlägg, jag beundrar er som har läst allt och det var ju inte allt för muntert, ungefär som jag är just nu! :-) Vi hörs/syns(?) någon annan dag med lite muntrare inställning!


Born to be wild

Gud vilken busy woman jag har blivit, inga inlägg på två dagar, shit hur kan jag svika er mina miljoner läsare?!



Jag är ju ett fan av listor och för att mitt inlägg kan jag erbjuda er en sån om vad som hänt i mitt intressanta liv på sistone-
♥ Spelat och sett massvis med bandy. Reslutatet för spelandet blev en vinst och en förlust. Hur bra jag var, det var alldeles för bra för att nämnas här.
♥Gjort massvis med skoljobb. Okej, jag ska göra det, typ nu eller snart.
♥Sett "Låt den rätte komma in"- Se den om ni vill se vampyrer,avhuggna armar/huvuden och massvis med blod.
♥ Efter cirka 2 månaders paus så har jag börjat övningsköra. Körde t.o.m i stan igår. duktigt Jennifer. Det är förresten tur att pappa tar tag i körningen för jag skulle ha körkortet i handen när jag är 70 annars.
♥ Varit på kalas och tryckt i mig massvis med go´fika!
♥Sist och duktigaste av allt- Jag har anmält mig till högskoleprovet! Den 2 April smäller det!

 Är förövrigt väldigt sugen att fara ner till Uppsala och se sm-finalerna i Bandy. Nog för att det hade varit ännu bättre att uppleva matchen själv, men att se den är också ganska bra. Förhoppningsvis blir det även av!








En liten hint till mamma såhär i slutet- London 595 kr


Heaven is the place of earth

Just nu känns allt ganska så bra. Inte direkt min förtjänst, men det bryr jag mig inte om för tillfället!



Värt?!

Sorry för lite bad update. Men det händer ju inte överdrivet mycket i mitt liv- Skola-Träning-Tv/Dator-Sova. Detta är ju inte så överdrivet roligt att läsa om.
Det ända som är värt att nämna är våra 2 matcher- 2 VINSTER! Har inte så mycket mer att nämna mer än att jag tror de som kör ismaskin på Ip har fått lite fel information- När det är uppehåll så spolar man isen och när det snöar så tar man bara bort snön. INTE TVÄRTOM!!! ;-)
Och ja justde, idag serveras det ärtsoppa på Villavägen ♥ Det är för tusan jäkligt smaskigt! Kommer sitta bra i magsäcken inför ännu en träning.
En liten rolig parentes såhär i slutet-
Ni vet en såndär liten skägggrej man kan ha på hakan. Det var en kille på tv´n som hade det.
Isabell- Varför har han en bit skägg kvar på hakan?!

I hope you don´t mine

Som ni kanske har läst i IdisPidis(Hihi) blogg så har vi INTE tur när vi ska träna. Klockan 17.58 kan det vara upphåll. 18.00 när vi går ut på isen vad har hänt då- Jo, det har börjat snöa! Det sägs "en gång är ingen gång, två är lika med noll" , men när det händer VARJE träning så tror jag att gud förföljer oss. "Vad har jag gjort fel gud, säg mig vad!!!" .
Det kan vara 5 minus dagen före och på träningsdagen blir det -20. Inte så skoj alltså. Hoppas ni känner medlidande för oss!

Idag drar vi oss neråt i landet. Mot Bollnäs om vi ska var exakta. Möter Karlsbyheden och Team Hälsingland- Ni ska vara nertryckta till skenorna när matchen är färdig! VI SKA PISSA PÅ ER!!!!
Känner att jag har lite för mycket energi just nu, stackars laget som ska stå ut mig mig ikväll. För min överskottsenergi är inte att leka med, det kanske ni märker när ni läser ovanstående rader! :-)


Linas bilder! :-)


Everybody locking for something

Sitter och laddar hem Twilight nu för mitt svenska arbete, det var på tiden kan jag säga. Jag brukar aldrig ladda hem saker, så tänk om polisen tar fast mig och ger mig miljoner i böter?!?! Är nästan lite nervös. Det är ju för en god sak iaf! ;-)

Har varit en väldigt ovärd dag på skolan idag. Det enda jag har lärt mig är att om du har CMV(?)-virus och hjärntumör samtidigt så är risken jäkligt stor att du dör! Inte allt för mycket vettigt alltså.

Har sedan suttit på IP väldigt länge. Jag och Jenny har t.o.m städat omklädningsrummet,toan och duschen! Då inser ni att vi hade jäkligt tråkigt! ;-) Har även smällt i mig årets första Semla, fyfan vad gott det var, men trodde att jag skulle spy av mättnad sen. Men värt var det!

Hejsvejs i lingonskogen! ;-) Hihi





RSS 2.0