You´re a lier,you´re a cheater, you´re a foul. I dont know what to do

När jag blir vuxen och flyttar hemifrån ska jag bli så rik så jag kan ha städhjälp(läs dammsugarhjälp). Jag HATAR verkligen att dammsuga, bara jag vet att jag ska göra det blir jag arg. Och inte blir det bättre av att Jonas endast sitter och tittar på tv...


Fyfan vad jag har tagit tag i skolan på senare tid, inte för att jag varit värsta skolkaren någonsin eller inte gjort något men nu gör jag saker nästa direkt och ordentligt! Nu är det bara att kämpa de sista tre veckorna till Påsklovet. Så är den jobbigaste terminen på jä*ligt länge slut!
 SKÖNT

Förresten blir det skotercrossen iår igen även fast det inte var tänkt så. Men vad gör man inte för lite gratis mat?! ;-)


Ibland måste man förlora för att kunna vinna

Godis och lite hockeytittande- Känns som en bra ide´den här söndagen! ;-)


Jag kommer,jag kommer,jag kommer

Måndag imorgon, INTE roligt! För då startar en helvetes-vecka med tre prov. Varav ett med Lena. Hon skulle kunna gå och dränka sig!!!

Lagfest igår- Var svinskoj! Bowling,fix, god mat, lekar, present utdelning och umgåsning(VÄLDIGT dålig svenska I know. Men erkänn-Ett ganska bra "ord" trots allt! ;-))
Känns idag kan jag säga att det blev en lång kväll, i mina mått mätt iaf. Skulle kunna gå och sova nu, men just det jag har ju ett Nk-Prov imorgon. Och har jag pluggat?- Nej.

En sak som är väldigt värt att nämna är min 4:e plats i bowling och vinsten på min bana! Inte för att det var allt för svårt att vinna på min bana! ;-) hihi



Hittade en bild som Sussu har fotat i Uppsala. Visar mitt rätta jag-Lodiskläder och käkande ;-)


It's a wonderful surprise I'm in love, I'm in love And I cannot get enough

Jag har kommit fram till att Big Brother är för tusan beroende framkallande! När man väl har sett ett avsnitt går det inte att sluta se. Sen gör ju Gurkan och Simon hela programmet!
Det är så dåligt att det blir bra! ;-)



Du kan inte förändra,du kan inte förstå, du kan bara gå

Den som påstår att Op är slött kan ta sig någerst långt bak! Ska väl gå tillbaka till mina 546423567 läxor och prov. Ni vet vars ni hittar mig...

You´re the inspiration

Jag har börjat inse att jag är otroligt klantig och virrig av mig. Jag har hört det i flera år men när jag själv inser det, där är det illa!

Som idag-Jag har inte haft i öronhängen på länge så skulle trycka igenom mitt övre hål i örat. Det tar emot ganska ordentligt men gör inte ont. Så trycker igenom det och stoppar i öronhänget. Märker att hålet är litet men bryr mig inte. Sen ska jag stoppa mitt sista hål i örat men hittar inte hålet i örat. Det är då jag märker att "hålet" jag tryckt igenom inte är ett hål utan ett födelsemärke! Jag har alltså gjort ett helt nytt hål i örat med ett öronhänge!

Och i helgen- Är på Bikbok och ska köpa en huvtröja. När jag står i kassan så frågar Riina om jag vet att det är tryck på ryggen. Jag skiter i det och tar den ändå. Sen när jag ska ta på den på bandyn så ser jag att trycket är asfult. Går tillbaka till Bikbok för att köpa en ny tröja utan tryck. Men då är jag så inriktad att titta efter tryck att jag glömmer att titta efter storleken...

Jag lyckas då fan med allt och sådant ingen annan lyckas med! Det är ju nästan helt otroligt att jag aldrig har lyckas brytit en ben! ;-)




Sen är jag otroligt söt också ;)

I´m coming home

Nu hemma efter en väldigt bra helg i Uppsala. En massa bandytittande,lite shoppande, träffa Riina ♥- Endast 26 dagar till vi alla är samlade! ;-), en aning för mycket finska- Har blivit asbra på det(Säg något fult-Jag kan det!).

Men att åka sittplats till Uppsala kan jag intyga att det inte är någon höjdare. För det första märker jag att gubben jag sitter bredvid ska till Stockholm, sen är det skällande hundar,snarkande gubbar,skrikande ungar och pricken över i:et kommer det halv fem på morgonen när man äntligen är påväg och få lite sömn så kommer det ett gäng med 50-åriga tanter som nästan skriker ut halva deras liv för oss i tåget... Aja vi kom i alla fram till Uppsala efter mänga om och men!

Tror jag har nästan levt på fett i helgen. Så det var en bra överraskning att det fanns Tacos i kylen när jag kom hem.
För övrigt var Bollnäs värdiga vinnare även fast jag hejade på Sandviken!

Som vanligt har jag inte fotat något men kan bjuda på en assnygg bild på mig och Sussu i stekar vädret! ;-)
(Jävla skit mac, det funkar ju inte...)


Solen skiner,inga sura miner!

Har varit på ett superbra och svamligt humör idag. High five på det! Kan göra med att det är strålande sol och att vi far iväg till Uppsala idag. Åh vad jag har längtat. Ska bli så kul-Lite shopping,bandytittande,hotellfrukost och sist men inte minst TRÄFFA Riina! Nu måste jag verkligen gå och packa färdigt och käka,för far mot Boden om en timme! Hade de bra,för det tänker jag ha! ;-) Och förvänta er inte någon uppdatering.

Måste göra lite reklam...

....för världens bästa sockar enligt mig:





Perfekta att springa i när det är lite kallare,i skridskor eller när du bara vill ha ett lite tunnare sockar som ändå är varma! ;-)


Svärmorsdrömmen

Var som Agda 85 igår-
♥Städade min garderob och rum
♥Planterade om två av mina blommor
♥Fållade och hängde upp mina gardiner.Blev otroligt nöjd. Skitsnyggt rent ut sagt!
♥ Stickade färdigt mina vantar,bara broderiet kvar.

Det är bara rullatorn som saknas, Alzheimersen har redan infunnits sig! ;-)



En liten rolig händelse idag-
Skulle prova mina skidor idag och tog en liten åktur på gatan. Då ser jag att postbilen kommer så tänkte att jag skulle bromsa in. Nog bromsade jag in, men inte riktigt på det sättet jag tänkte göra det på- Vägen var liksom lite halt så drog värsta vurpan två meter bakom postbilen! Roligt

8 dagar kvar

Är ska det stå något,men vad?

Har planer att vara lite duktig idag-
♥Städning av rum
♥Städning/rensning av garderob

När man börjar se stora dammråttor på golvet så tror jag att det är dags för en dammsugning! ;-)

Även semmeldagen idag. Har inplanerat att trycka i mig en semla eller två. Alltså seriöst, jag ÄLSKAR semlor. Typ det bästa som finns!

 



Never let the fair of strike keep you from playing the game

Vad har man hunnit med i helgen då?-Spelat två matcher och gjort så att vi missar chansen till kval.Precis det jag behövde...

Okej,nu tänker jag klaga lite så nu behöver ni inte läsa nå mer.Det jag skriver kommer vara väldigt deprimerande och osammanhängande men måste få ut det!

Jag trodde fan att vi hade vunnit. Det kändes så. Efter vårat kämpande i andra halvlek, hur bra vi hade försvarat oss i trettio minuter. Men vad händer när klockan har tickat över full tid- Jo de skjuter en lång boll I MÅL. JAG SKA TA DEN! Och det är det som är det jävligaste. Okej om det hade varit en straff eller något otagbart, men en långboll som jag SKA ta!
Om det är misstaget hade kommit mitt i matchen, inte när det var 30 sekunder så hade allt känns annorlunda. För det är trotsallt mitt misstag, ingens annan. Jag vet att man säger laget före jaget. Men om inte jaget gör det den ska så blir det inte bra för laget.Och speciellt hos en målvakt. Om målvakten inte gör det den ska, så vinner man inga matcher. Och det ser vi ju nu svart på vitt..

Och det som känns så jäkla dåligt att resten av matchen hade ändå gått helt okej, iaf andra halvlek. Så varför ska jag förstöra för alla andra i slutet?Jag har verkligen velat gå till kval hela säsongen, det har varit målet,men nej så blir det alltså inte.

Bryt ihop och gå vidare säger man. Bryta ihop har jag redan gjort,men gått vidare det vette fan. Detta är ju inte livets katastrof, MEN FAN OCKSÅ!!!
Den sekvensen av matchen rullar runtrunt i mitt huvud.Jag har tänkt på den i snart tre dagar, det är dags att den bleknar snart. För glömma- Det kommer jag inte göra i första taget. Bara tänka på andra saker. I min ensamhet kan jag bryta ihop igen och göra mig besviken på mig själv ännu en gång..

FÖRLÅT ALLA!


För vi är oslagbara

Sitter fortfarade på skolan, att sitta till klockan 15 på en fredag är INTE okej!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Har tråkigt. Mina klasskamrater utom Ida då är så jävla nördiga uti skid-VM så de sitter och tittar på det nu, medans jag har tråkigt...Inte schysst asså! ;-)

Ikväll blire taggning inför matcherna i helgen. Vi SKA vinna och KROSSA Söråker! För ovanlighetens skull är jag inte dödligt nervös istället är jag jäkligt taggad. Jag har väl gjort bort det i veckan istället.. Men frågan är ju om det är positivt eller negativ?! Förhoppningsvis positivt!

Vilket svammel inlägg, as usual!


Auf Wiedersehn! ;-)


Nog ser man ju vem hon är släkt med! ;-)


Walk of shame

Måste få börja med att klaga lite på kalix busstider- Det är ju verkligen underbart att vara tvungen att komma till skolan 08.45 när man börjar 10.10..

Sådär nu har jag fått ut det. Har förövrigt  varit en väldigt bra skoldag idag, först sovmorgon och sen sluta tidigt! Underbart

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, var bara sugen att uppdatera.
Jo jag kan meddela er att nu har jag fått se en död människa. Jag har en liten fascination för döda, så det var väldigt intressant. Detta kan låta lite creepy, men människan som dött såg som tom ut. Visst att det var väldigt fridfullt, men på något vis såg man att själen var borta och det var endast "skalet" som var kvar. Ni får gärna tro att jag är lite galen, för det låter verkligen så...

Ett bra citat såhär i slutet-"The only thing harder than letting go is moving on"

RSS 2.0