Grattis!!!

Nu är man inne på sista praktikveckan. Så jävla gudomnligt skönt alltså!Så nu slipper man stället ändå tills sommaren! (förhoppningsvis)

Och så har man hunnit firat två sötnosar på deras 17-års dag. Blev dock en väldigt lugn fest för mig och Juntti var i säng redan vid halv tolv.



Och nu är säsongspremiären avklarad på konstgräset! Det var riktigt skoj,men lilla träningsvärken jag hade sen1 Var inte roligt att gå i trapporna på praktiken.. Jag hade t.o.m träningsvärk i armarna! Det var nog från min karriär mellan stolparna. Var riktigt bra tycker jag faktiskt!(Ironin flödar (:)

Allt för mig denna gång! Auf Wiedersehn


En liten önskelista...

... Till de med några kronor över eller de med vänlig själ-

NIKE DOUBLE LAYER SUPERRUNNER BRIGHT PINK
WARP W VENERDA JKT F9 BLACK






Detta skulle inte jag bli ledsen alls om jag fick! ;)
Allt från Stadium och HM.

Nu kom det igen...

Jag har insett en sak- När jag har tråkigt sitter jag och kollar på allas bloggar jag känner och inte känner för all del också. Gör det att jag har mindre tråkigt?! Nej,men det gör att tiden går fortare och det blir närmare till ögonlocken stängs igen.

Jag tror att jag har någon slags shoppingabstinens, jag vill verkligen till Haparanda. Men mamma tycker inte att det är värt att ta ledigt från jobbet och stilla abstinensen så finns det någon vänlig själ ute i världen som vill vara min shoppingkompis?! ;)

Jag har även lagt ett löfte(heter det så..), jag ska börja springa minst två gånger i veckan f.o.m måndag. Men först ska jag äta godis tills jag spricker så att jag har något att förbränna! Men frågan är ju bara hur länge kommer detta hålla. Kan ju hoppas på det håller längre än en vecka. Självdiciplinen är dock inte skyhög.

Måste bara säga innan det är färdig skrivet, är att så här länge i sträck har jag aldrig bloggat tror jag även fast uppdateringarna inte kommer så ofta. Jag är still going strong! :) (Dålig svengelska, jag know! haha)

Brw,fan vad tråkigt detta inlägg såg ut. Shit happens..

RSS 2.0