Time for change,but what?!

Fredag idag, det betyder LOV!!!!
Första praktikveckan avklarad. Denna praktik är myyyyyycket roligare än förra året. Men att hitta i alla korridorer på sjukhuset, ojojoj. Virrvarr där uppe alltså!
Halloween i helgen, ingen utklädning till min stora glädje. ;-) Blir nog bra även fast jag är supertaggad
Mamma satt nyss och åt ostbågar, och Isabell- "Du behöver inga mera ostbågar nu,hurruduru!" :-) hihi

Keep on dancing

Första dagen på praktiken avklarad. Började nio och slutade halv tolv. Skönt. Men jag fattar verkligen inte hur jag ska hitta på sjukhuset. Kände mig som en yr höna med demens när jag gick i korridorerna. Om jag har tur hittar jag sista veckan... Men jag tror nog att praktiken blir bra ändå! Har sovmorgon imorgon till 13.15, helt ok.

Hade spelar/fotbollsmöte igår om säsongen som varit och den som kommer. Känns ganska sjukt faktiskt att tänka och veta jag mest troligt har spelat foboll för sista gången. Innan jag hade sagt att jag har slutat fotboll så var jag spyless, men nu när det är bestämt blir jag nästan sugen. Jag vet, jag är konstig...

Barmarksträning idag, behövs för allt jag har ätit i helgen

Lite komiskt trots allt

Roligt det är när man står i duschen uppe på ip och märker att varmvattnet tar slut. Ännu bättre är det när man går ner till ishallen i handduk och märker att a-laget kommer ut om cirka 30 sekunder från isen. Då är det bara att vänta på att Nyborg ska kunna gå ut på isen om en kvart. GREAT

Lite komiskt trots allt

Roligt det är när man står i duschen uppe på ip och märker att varmvattnet tar slut. Ännu bättre är det när man går ner till ishallen i handduk och märker att a-laget kommer ut om cirka 30 sekunder från isen. Då är det bara att vänta på att Nyborg ska kunna gå ut på isen om en kvart. GREAT

4 sekunder

Sitter och tittar på Lyxfällan, snacka om att tjejen inte bara har en skruv lös utan hon har t.o.m tappat bort den! Sjukt pantad- Har shoppat kläder och smink för 48 000 kr på fem månader utan att ha en inkomst. Hur lyckas man?!
Blev ingen barmarksträning idag så jag och Malin tog en liten powerwalk istället och sen körde jag lite fys. Väldigt skönt kan jag säga er!
Fredag imorgon. Väldigt skönt. Dagen börjar med sovmorgon och slutar med storis premiär. Kan nog inte bi bättre! Top of the line



That is not the answar

Ingen storis premiär idag :( Jäkla bajsregn.

Så nu har jag ingen orsak att sluta med pluggeriet ett tag. Och det är ju inte liiite som ska görs i veckan. Skönt att man blir borta i fem veckor sen!

Men bli iaf lyxmiddag idag- Planskstek från vikingen. Mums


(från google)


Aja,bara att bege sig mot Historiaboken och Magnus Ladulås...

Fredagsmyyyyys

Fattar inte vad det är med mig just nu. Är helt slut i kroppen, orkar knappt vara vaken på dagen just nu. Och suget för träning har blåst bort till Indien eller något ställe i bushen. Tur att det är fredag nu!

Nu är praktiken på brandstationen över också :( Hade lätt kunnat vara där några veckor till. Nu kommer praktiken som vi går ut på nästa vecka kännas jätteboring! Har iaf rökdykt idag. Vi fick gå in i en conteiner och släcka en liten brand sen dra ut en docka som vägde miljoner ton kändes det som. Och att den saknade en arm gjorde det ju inte lättare precis. Har inga bilder på det tyvärr, men kommer säkert ut på fejjan av någon.  Trodde att jag skulle få panik där inne, hade ju målat upp värsta bilderna i huvudet men det gick hur bra som helst. Hade kunnat göra det många gånger till.

Vad som händer i helgen återstår att se. Den som ser detta kan gärna höra av sig- Är sällskap- och pratsjuk för tillfället! ;)



En enkel tulipan

Härliga måndag idag! Okej, kanske inte, men lite ändå. Fyllde ju år idag om någon har missat det och har även börjat våran praktik på brandstationen. Gjorde fystestet idag. Trodde allvarligt att jag skulle spy efter rodden! Jag har aldrig tagit ut mig som jag gjorde idag. Resultaten var blandade, skulle gärna göra om det för att få bättre resulat. Känner att gymmet är ett allvarligt ont. Men tror att denna praktik blir sjukt skoj, verkar så just nu iallafall.

Kan dra lite vad som hänt i helgen om någon är intresserad(Annars är det bara att sluta precis NU)

Fredag-Först på gymmet för att träna upp musklerna inför fystesten.Hjälpte dock föga.. Men ni borde ändå vara imponerade av mig som besökte gymmet för första gången på cirka ett halv år och dessutom frivilligt. Sen på kvällen först till Frida för klassfest och sen drog vi till Evve´s födelsekalas. En lugn men trevlig kväll för mig.

Lördag- Fotbollsavslutning på kvällen, inte så mycket att nämna om, trevligare än förväntat bara. Pratade även med Riina i över 1 timme. What?! Jag som inte ens gillar att prata i telefon. Men väldigt trevligt att prata om typ allt!

Söndag- Först isträning på morgonen sen raka spåret hem för att baka till kalaset. Var som värsta husfrun- Två sorters tårtor och två fikasorter. Lätt less i slutet kan jag säga er!

Nu vet ni det, helt okej helg, eller rätteresagt ganska bra! Nu blir det läsa Twillight(Jag vet att andra boken inte heter det, men det skiter jag i.) och sen sova för ännu en dag på brandstationen.


Meine Geburtstag

Måste bara påminna er om att jag fyller år om endast sju dagar

Imagine all the people

Känner att det här inlägget kommer bli ganska svamligt.

Har iaf varit först och titta på nya skenor till skrillorna. Var som dags om jag inte ska åka på plasten resten av säsongen. For sen och kollade ett tag på Kalixherrarnas innebandy, ganska boring.

Har även hunnit till mormor och badat. Bara att komma in i badkaret och sen sätta tillbaka sakerna som är ivägen är ett projekt. Hände en liten rolig grej när jag hade badat, (eller då var den inte det men om man hade sett det hade det varit roligt). Jag tänkte för mig själv när jag precis var färdig att jag hade lyckats att inte sätta saker på golvet(Är typ 40 saker runt badkarskanten), men vad händer precis när jag ställer mig upp. Jo en flaskj*vel far under badkarskanten och inte en utan TVÅ gånger! Men det var inte det lättaste att få fram den,nejnej. Var tvungen att flytta en överproppad byrå OCH badkarskanten för att få fram den. Kändes ganska skönt att komma ut ur lägenheten sen, kan jag säga er.

Btw, har hyrt Remember me idag, bara typ ett år efter alla andra men ändå. Och har lånat Twilight igen, tror nästan att de är de bästa böckerna på länge. Låg t.o.m och läste den i badkaret!

Bandyträningen imorgonbitti. Efter det blir det att gasa iväg till Haparanda för lite höstshopping och IKEA. Hoppas verkligen att jag hittar några höstkläder. Har typ bara linnen och sommarkläder att ta på sig just nu och det är ju som lite kallt när det är minus när man vaknar.

Okej, jag hade rätt- Det blev ett väldigt svamligt inlägg så ska nog avrunda nu, känns som rätt! Tack och hej, leverpastej!

PS-Mamma precis- Hon ser ju ut som en kryddost?! Hur ser man då ut?! ;)

RSS 2.0