I become so numb

Jag har som glömt bort denna del av mitt liv. Känns som att det enda jag gör för tillfället på veckorna är sova-skola-träning-äta. Men ska väl egentligen inte klaga!



Helgen har iaf varit bra! Lördagen började med att vi vann mot Söråker med 12-2, så vi var välförtjänta lagfesten som gick av stapeln på kvällen! En jäkligt trevlig och kul kväll både hos Fransson och senare, på hotellet.

Söndagen kan jag inte påstå att jag gjorde allt för många knop. Var på kalas till kusin Ida(fan snorungarna börjar ju bli gamla ;-)) , såg även Sverige krossa Finland i bandy-VM.

Skola idag, har hunnit avhandla lite pleurathorax och lungemboli. Efter skolan laddade vi upp med semlor och jobbade på projektarbetet(ja, ni läste rätt!). Tror våran idé kan bli riktigt bra och jäkligt skönt att vara igång på riktigt nu!



Jag vill ha dig baby

Det dära med att ta hem 4 poäng gick inte så jättebra.. Det började bra; 9-0 seger på lördag mot Falun/Saik! När fan hände det senast att jag höll nollan?! Plötsligt händer det.

Sen på söndag hade vi då match mot Team Hälsningland, eller egentligen inte bara mot Hälsingland, utan också mot domaren.. Jag har ALDRIG varit så förbannad! Förlust med 6-5...
Men att spela med 9 spelare näst intill hela matchen och ändå vara det bättre laget, det visar ju bara en sak-
Vi är jäkligt bra!  

Sen annars har vi inte gjort så mycket mer än ätit, umgåts, åkt buss,svamlat på och sett en massa avsnitt Californiacation. Har även fått fixat bort min lååånga utväxt, tack Lina ♥.  

Nu i helgen blir det förhoppningsvis stor kross av Söråker och sen lagfest! Blir nog muy bien ;-)


We are gonna make it

Har tagit en liten paus från mitt packande inför bortamatcherna i helgen. Motivationen tog slut för ett tag och vart hamnar man då om inte på facebook..

Aja, håll alla era tummar och tår så kommer vi förhoppningsvis hem med 4 viktiga poäng!


I walk alone on a lonley road


I have been lost, I have been found

En vinst, en förlust och ett assist senare så var denna bandyhelg slut. Mina insats har varit alldeles för dålig för att jag ens ska slösa några ord på den. Blir så jävla less på mig själv att det inte finns EN match som jag inte har släppt in ett skitmål..
Jaja, får väl ta med mig de få ljusglimtarna som faktiskt finns till nästa helg då det väntas bortamatcher.
 För då SKA 4 poäng hem till kalix!

Har även hunnit fira världens tjorvigaste,jobbigaste och sötaste lillasyster♥ som blir hela 4 år imorgon!
Tänk vad tiden går fort, nyss en liten bebis som bara skrek och sov och nu en liten flicka som fortfarande skriker så att man tror hon ska väcka de döda(undra vart hon har fått röstkapasiteten från?! ;-)) men vägrar att sova ;-)
+




I have been fooling around

Ett konstaterande som blivit bevisat idag är att nästa "Vi hade i alla fall tur med vädret" INTE kommer handa om Kalix Bandys damer..

Fuck off and die

Har för till skillnad mot resten av lovet gjort lite vettigt idag. Har först och främst städat mitt rum, och det kan jag säga er att det var väldigt välbehövligt. Har även städat bort julen och bytt gardiner, och ja- Jag stryker och hänger upp mina gardiner helt själv.

Även hunnit med en god gärning idag nämnligen gett blod. Tycker att ni också kan börja med det om ni inte redan har gjort det! Ett enkelt sätt att göra något bra.
"Biverkningarna" av att ge blod kan tydligen vara att man blir trött och yrslig, men mitt normaltillstånd är ju lite darrigt och snurrigt så har då inte direkt märkt någon skillnad! ;-)

Tänkte först fara och springa imorse(för denna form funkar inte) men det var ju så satans kallt ute så det blev en skittråkig promenad istället. Jag kan då inte förstå folk som faktiskt gillar att gå endast för att gå ;-)

Nu ska slita mig härifrån och gå och vara barnvakt åt Isabell.
Hejsvejs i Lingonskogen!


Då var det bokat!

Den 3-5 februari befinner jag mig söderut för att träffa denna person ;





You know I´m addicted to you

Vad har hänt med mig? Har jag ramlat och slagit huvudet?! (det är förresten inte helt otänkbart...)
 Jag är nämnligen uppe fortfarande, endast för se JVM- finalen!! Och jag som hatar och se hockey..
Har iaf laddat upp med kastrull poppade popcorn så jag klarar av detta.

Och för att fördriva tiden tills matchen startar så har jag sett denna -




Helt ok var den but nothing more. Ganska söt faktiskt.

Men jag vet inte vad det är med mig nu för tiden när jag ser film. Jag grinar till VARENDA film. T.o.m till Life As We Know It, och det är ju för fan en komedi!!
Tur att jag ser oftast själv, annars skulle det bli lite jobbigt i längden för de andra.. :-)


Wildone

Nu ska ni få er lite läsning om året 2011! Here we go with part 2.

16.Vad önskar du att du gjort mer?
Vad svårt, men typ tagit mer dagen som den kommer och inte tänka så mycket.

17.Tror du 2012 kommer bli lika bra?
Förhoppningsvis! Och om det blir ännu bättre så är det ett stort plus i kanten för detta år har i runda slängar varit riktigt bra.

18.Blev du kär i år?
Nej.

9.Favoritprogram på TV?
Utan tvivel- Grey´s Anatomy

20.Största musikaliska upptäckten?
Detta var ju verkligen rätt fråga för mig,,, men ett band som jag gillar (som jag förmodligen är ganska ensam om) är Hardcore Superstar.

21.Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Om jag inte minns helt fel så var jag på skolan först och sen hade jag kalas hemma i Risön för släkten. Försökte även stilla mina nerver för jag hade uppkörning dagen efter.

22.Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Allting kan väl alltid bli bättre. Man blir väl aldrig riktigt nöjd över det man har, ni vet- Mycket vill ha mer. Man älskar det man har, men saknar det som fattas och alltid är det något man inte har. Men samtidigt är jag väldigt nöjd över året. 

23.Har året 2011 varit bra?
Ja det har det. Många dagar har 2011 t.o.m varit riktigt bra!

24.Vad fick dig att må bra?
Vännerna är en stor del till att året har varit såhär bra, men även familjen livar upp stämningen. Även fast man ibland undrar om min bror är mer släkt med en apa än vi andra! Även resorna har piggat upp mitt humör ytterligare.

25.Vem saknade du?
Som tur är har ingen nära person dött, min släkt bor i samma kommun som jag och de flesta av mina vänner lika så utom Riina då. Så hon är den saknade personen iår ;-)

Vissa gånger är det väldigt jobbigt att ta sig genom dimman för att försöka komma på vad som finns där bakom! Tur att det finns några som är väldigt välvilliga att hjälpa till.

Då har det blivit nytt år och nya möjligheter som det så fint brukar kallas.
Min personliga åsikt är att det är förjävligt tur att nyår endast är 1 gång per år. Om ni hade sett mig på nyårsdagen så förstår ni mig.. Och nej- Jag hängde INTE över toastolen! (riktat till min bror!)

Tänker inte dra allt för mycket om nyår, ni som vet ni vet, och ni som inte vet kommer inte få veta ;-)
Men jag kan säga så här- Om någon vill ha en bra story till Baksmällan 3 så skulle den ha hängt med mig under nyårsnatten.. Tror faktiskt att det hade blivit en tittarsuccé! ;-)

Nyårsdagen hände väl inte allt för mycket, vi försökte lägga minnespussel uti gårdagen. Några extra liv senare efter allt skrattande så fattades bara några enstaka bitar. Vi försökte även leta efter någon som kunde ge oss en pizza(och lite havregryn men det förtäljer inte historien.) men det var ju lättare sagt än gjort. Men efter många om och men kom Viktor/Ida som en räddande ängel med pizzan, och jag kan meddela er att den kittlade dödsskönt i kistan! Även ett akutenbesök med Linas öron hands med :-(

Jaja, har allt som allt haft en jäkligt bra helg tillsammans med några jäkligt fina tjejer! ♥


RSS 2.0