1, en enkel etta

Just hemkommen från bilbingo. Och int fan vann jag. Säkert var det någon gammal gubbe som tog hem storvinsten... Ja, jag är bitter!

Vad har hänt på sistone när mitt frekventa bloggande har tagit sig en liten paus?!

Fredag- Startades med en halvtimmes jobb-Helt okej för mig.
Sedan den årliga slåttercupen med fotboll och brännboll. Resultaten behövs inte nämnas, inte alls viktigt ;-) Men säger såhär- Det finns anledningar till jag slutade med fotboll och det syntes vilka de var ;-)
Sen på kvällen midsommarfirande på Slåttervägen. Väldigt trevligt och massvis med god mat. Hade mer än gärna ätit en eller två portioner, men det gick verkligen inte.

Lördag- Startade dagen med att fara till morfar på försenat födelsekalas, sedan direkt till nästa kalas- Farmors. Efter det stod magen i fyra hörn och då skojar jag inte! Sedan avrundades kvällen på bästa sätt- Med flickorna♥
Blir ju alldeles för sällan man träffas när alla jobbar!

Söndag- Söndagen kan jag väl erkänna att det inte var årets mest aktivaste dag. Avklarade iaf veckans bandyträning. Shit pommes frites vilken mördare för benen!

Måndag och tisdag- Har endast bestått jobb och lite fotbollstittande. Har även hunnit med att plöja igenom 1,5 bok i finvädret. Ja och idag då, bilbingospelande. Trevligt även fast vinsten gömde sig.


Ledig imorgon, ska bli sååå skönt! Sen blir det ju inte sämre att de lovar +29 och strålande sol ;-)



Turkey

Känns helt okej att veta att det är mindre än 2 månader kvar tills vi far söderut! :-)




Tror att denna resa kommer blir mer än awesome. Inte för att det kan bli annat med det sällskapet jag har ;-)

Fast det dära med värmen...

Skjorta,kavaj och röda byxor

Just hemkommen från fottis med Julia och Sara. Kan väl inte påstå att vi var allt för aktiva i tittandet men trevligt att se något annat än jordgubbar ;-)

Påtal om jordgubbar- Försäljning av dessa är ungefär det enda jag gör just nu men pengar är underbart.

Vet egentligen inte varför jag gick in på blogg.se har absolut inget att skriva om men var sugen att få ihop några rader. Det gick sådär kan man säga! :-)




Väldigt gammal bild.
Och varför kunde ingen ha kommenterat då att jag har alldeles för just puder?! ;-) INTE snyggt.


My heart is refusing me




Alltså rabarberkräm- Det är för tusan nästan det godaste på sommaren!
Det är ju inte en nackdel direkt att det finns i kylen hos oss just nu.

Tänk er rabarberkräm, farmors bakade tunnbröd och halstrad abborre! MUMS


Om sanningen ska fram

Hemma från årets första bandyträning. Shit vad jobbigt. Trodde en sekund eller två där i början att jag skulle dö en smula men klarade mig! Jag och kondisionen är inte bästa vänner just nu ;-) Men kul var det och väldigt välbehövligt. Känner att det kommer vara en aningens småjobbigt att stiga upp ur sängen imorron.

Är ledig imorron, så skönt! Kanske drar ut på lite intervallöpning, verkar ju som att det är dags ;-) Har skjutit på det en aningens för länge.

Aja, Ska kolla om jag hittar lite kalorier i kylen nu, har ju tränat så. You´re worth it
Detta med dieter är inte riktigt min grej. Men vaddå, beach 2011 är ju ändå körd! ;-) Nog för att jag ska till Turkiet i augusti, men det förtränger vi. Får väl vistas i vassen! ;-)

Mind the gap

Då var man hemma från storstaden. Eller det var en sanning med modifikation. Hemma fredag kväll men jag har verkligen inte idas skriva något!

Har iaf haft det jävligt bra. Jag och storstäder passar som ihop väldigt mycket ;-)
Orkar inte skriva en hel roman om vad som hänt så ni får en fin lista med lite punkter-
♥Tittat på massa saker
♥Varit på Madame tussuads. Det är helt otroligt hur lika vaxdockorna är de verkliga människorna.
♥Shoppat lite. Det här med spets på ryggen är verkligen my thing :-)
♥ Har även sovit på världens hårdaste säng. Jag skojar inte, det var som att sova på en sten med ett lakan. En massage nu skulle passa ganska bra! :-)
♥ Käkat massvis med strips. T.o.m jag som älskar strips är en aningens less.


Även denna fick följa med hem. Älskar den. Såå godluktande ;-)


From Paris to New York

Hejsvejs Kalix och hej London! :-)


bild google



Om ni har planer att göra inbrott så hälsar mamma att ni kan vattna blommorna! ;-)


He give what she want but not what she need

Jag tar tillbaka det dära med att jag höll på att avlida i värmen. Skoja bara lite!





Äntligen har jag gjort färdigt det som skulle vara gjort klockan 14. Bättre sent än aldrig ;-)
Det här med att packa i tid är inte min främsta egenskap om vi säger så.

Eller riktigt färdig är jag inte, har inte ännu hoppat in i duschen. Men det kommer om en timme eller två. (Btw, varför heter det hoppa in i duschen? Vitt jag vet hoppar jag inte in allt för ofta! ;-))

Nu ska jag sluta svamla och gå och stretcha mina kylskåps-viga ben! ;-)

I can´t walk out

I fredags var då skolavslutningen. Dagen började med att jag fick jobba 10-18 istället för 14-18 så min planering gick åt pipsvängen totalt. Aja, cash is king. Sedan cykla jag hem i racerfart för att packa och en snabbdusch innan jag for till Lina. Där satt vi i mygghuset hela kvällen tills vi for ner till stan. Efter en liten sväng på näsbyn så prommade jag hem.
Men att sen kunna sova var ju ett kapitel för sig, rummet kokade ju för fan! En fläkt i det ögonblicket hade suttit väldigt bra kan jag erkänna.

Måste säga att kvällen var väldigt trevlig även fast man näst intill blev uppäten av alla mygg som också vistades på stan. Och vi ska ju inte glömma vem som vann i kubb! En seger glömmer jag aldrig ;-)


Och tänka sig att nästa år så är det vi som tar studenten!!! Nyss var jag en liten skitunge på risön som irriterade lärarna med att låsa in mig toan på rasterna för att slippa gå ut och nu har jag bara ett år kvar på Furuhedsskolan. Skitas pomfritas! ;-)



Summer of 69

Denna värme som har kommit till Kalix nu- Jag avlider. Jag är inte funtat för att ligga i solen och pressa, efter 5 minuter får jag myrkryp i röven och går in.
Detta kan vara en anledning varför jag ser ut som en magnecyl ännu...
Men man ska inte klaga- Hellre bikini än dunparkas.


Har nu inlett min karriär som jordgubbsförsäljare- Så nu är det bara att pallra sig ner till Ica hjärtat och köpa! Om ni är riktigt snälla och smöriga kan ni t.o.m få provsmakning. Generöst va?! ;-)






En sista grej- årets först bad är fixat. Lite småkyligt kan jag väl erkänna att det var!


Hair

Nu är håret borta! Såhär kort har jag nog alrdig haft, men jag nöjd. Det enda lilla I-Landsproblemet jag har nu är att jag måste fixa håret varje dag.. Jag som har levt med tofs i 3 månader, hur ska jag klara mig?! ;-)
Men ni får bild någon dag.

Julia for precis, hon har fixat min supersnygga utväxt. Det var mer råttfärgat håret än blont. En anledning kan ju vara att jag sist jag fixade min utväxt ordentligt var i december! Och denna gång hade jag benan rätt ;-)



Alltså Kalixbor är allmänt sega och så, det går ju inte så fort. Men alltså banken, de slår världsrekord i seghet. Det var 5 stycken före mig i kön och det tog 30 minuter?! Vet fan inte hur de jobbar på det stället (Frågan är ju om de verkligen gör så många knop där ;-) )

Happy ending

Har nu efter jäkligt många om och men tagit och bokat mig en tid för klippning. Så på tisdag ryker kalufsen! Ska bli sååå skönt.

Imorgon blir det tidig morgon för att hinna fara på en liten springtur(så går det när man är expert på att skjuta upp saker) innan jag drar till Luleå med Sara. Trevligt! Blir dock ingen storshopping för min del, blir att hålla hårt i det lilla som finns. Är ju bara 1,5 vecka tills vi drar till London!

Aja, nattinatti allesammans. Dröm sött- Dröm om mig ;-)

RSS 2.0