One of us

Endast en dag till skolavslutningen! Alltså jag längtar sjukt mycket! :) Men det finns dock några orosmoln på himlen men förhoppningsvis ska det väl fixas!
Dock måste man fara på skolavslutnngen klockan åtta på morgon, det borde fan vara brottsligt! Men är man bäst i Sverige så är man då kan jag väl hedra skolan med min närvaro:)

Förresten en liten historia(samtal) som hände för någon dag sen-
-Hej det är var ... från assi någon ålder
-Hej...(Jag alltså)
-Jo jag tänkte om du ville döma på lördag morgon?
-Alltså,vilken tid?
- Klockan tio.
-Öh nä.

Skulle inte tro det va?! :)







Från förra skolavlutningen-Jävligt lyckad kväll! :)

In a moment like this

Äntligen årets första vinst och mål kom igår! Det var jäkligt skönt kan jag säga.
Men det som inte är skönt är VÄDRET! Man kan inte fatta att man får sommarlov om en vecka när det är tio plus och storm,inte mysigt!

Har hunnit varit en sväng på "stan" idag, har tryckt i mig en sallad från Myggan. Den satt fint i kistan kan jag säga! Sen kollat runt lite,inte för att man hittar något men under har skett förr!

Enjoy!


Amen hallå igen!! ;)

Alltså det är helt sjukt att folk fortfarande går och tittar in på denna blogg när jag aldrig uppdaterar. Men är får ni ett inlägg i alla fall!Men jag ska försöka ta tag i bloggskrivandet nu,har förhoppningsvis något mer att skriva om på sommaren.

Har endast 4 lektioner kvar sen har jag gått ut ettan! Fyfan vad skönt och så jävla härligt att veta att jag slipper gå till skolan på tio veckor!  Och det ska firas, eller hur?! :)

Nu har jag inte så mycket mer att säga(skriva). Så ska gå ut och steka lite grann så man inte ser ut som en albino på skolavslutningen även fast det finns risk för det! :)

RSS 2.0